Marset plafondlampen

Met een Marset plafondlamp is het altijd tijd voor een feestje. De plafondlampen uit de Marset Discocó collectie zijn hier het perfecte voorbeeld van. In tegenstelling tot andere plafondlampen, die vaak een eenzijdig en hard licht verspreiden, verdeelt de Marset plafondlamp het licht juist op een speciale manier. De kleinste Marset plafondlamp uit de Discocó serie is de Marset Discocó C53 plafondlamp. Deze Marset plafondlamp is voorzien van 21 witte ronde schijven die op een artistieke manier aan het chromen hart van de lamp zijn bevestigd. De schijven breken het licht, wat voor een spectaculair effect zorgt. Je kan met de Marset plafondlamp dan ook niet wachten tot het gaat schemeren en de plafondlamp kan gaan schijnen. Maak wat plaats in je kamer, zet je lievelingsmuziek aan en je bent helemaal klaar om te dansen!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-20 van 20 producten Sorteren op 1-20 van 20 producten Terug naar boven

Geschiedenis van Marset

Marset produceert al meer dan vijftig jaar de mooiste lampen. Waar zij in de jaren 40 begonnen als een klein familiebedrijf in metaalsmelting, is de Spaanse onderneming nu uitgegroeid tot één van de grootste lichtfabrikanten. Dankzij deze tientallen jaren aan kennis en ervaring worden de Marset lampen nu gekenmerkt door authenticiteit, eenvoud en uitstraling. Bovendien is Marset erin geslaagd om het bedrijf wereldwijd in de markt te zetten: hoewel het hoofdkantoor en de fabriek zich in Spanje bevinden, zijn er inmiddels ook vestigingen in New York en Milaan. En zo kom je vandaag de dag de ontwerpen uit de Marset serie tegen op het hoofdkantoor van Sony Music in Spanje en in de Starbucks in New York.

Groot, groter, grootst

Met een plafondlamp van Marset scoor je gegarandeerd designpunten. De organische vormen van de Marset Discocó C53 plafondlamp breken het licht en verspreiden het op een sprookjesachtige manier. De Marset C53 plafondlamp heeft een diameter van 53 centimeter. Maar het kan natuurlijk altijd nog groter. De Marset Maranga plafondlamp is de grootste uit de serie. Volgens Marset is Maranga de naam van een fruitsoort, een denkbeeldige fruitsoort. Als je naar de vorm van de Maranga plafondlamp van Marset kijkt zou je er ook wel de partjes van een citrusvrucht in kunnen herkennen. Het licht van de lamp schijnt tussen de partjes van deze denkbeeldige citrusvrucht door.

Marset plafondlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Marset. Dat betekent dat wij elke Marset plafondlamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Marset plafondlamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Marset plafondlamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.