Marset Elipse

Dit is de prachtige Elipse serie van Marset. Een simplistische, maar toch hele mooie collectie met buitenlampen die eigenlijk in iedere tuin of op ieder terras goed staan. De lampen worden gekenmerkt door de buis van gelakt aluminium. Alleen aan de uiteindes van deze buis wordt er licht doorgelaten. Hierdoor wordt het licht gecentreerd op een of twee punt(en). Omdat de Elipse collectie speciaal van Marset geschikt is voor buiten, hebben de lampen een IP-waarde van 65. Dat betekent dat de lampen tegen waterstralen worden beschermd. Geen zorgen, je Elipse lampen kunnen dus tegen een regenbui hier en daar. En daarnaast zien ze er natuurlijk ook prachtig uit. De Elipse buitenlampen van Marset zijn een aanwinst voor ieder(e) tuin, balkon of terras.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Marset Elipse: Spaans design

Wat in de jaren ’40 begon als een bescheiden familiebedrijfje, is inmiddels uitgegroeid tot een echte grote naam in de designwereld. Maak kennis met Marset! Verlichting gaat voor dit merk verder dan enkel en alleen de lampen zelf. Het draait volgens hen om het welzijn van mensen en de kwaliteit van hun leven, die je simpelweg kunt aanpassen of verbeteren door het juiste licht. En daar zijn wij het helemaal mee eens. De Elipse lampen zijn daar een uitstekend voorbeeld van! Doordat het licht wordt gecentreerd vanuit een cilindervormige buis. De Elipse serie is ontworpen door Josep Lluís Xuclà, een interieurontwerper uit Barcelona. Zijn doel is de balans vinden tussen functie en vorm.

De Marset Elipse lampen

De Marset Elipse collectie bestaat uit verschillende lampen. Ten eerste hebben we de wandlamp, de Elipse A wandlamp LED. Deze lamp heeft een hoogte van 44 centimeter en is daarmee makkelijk te plaatsen. Uit beide uiteindes schijnt er licht. De onderste opening is schuin afgesneden, wat het design meteen karakter geeft en waardoor de lamp meer dimensie uitstraalt. De twee vloerlampen, de Elipse 79 vloerlamp LED en de Elipse 48 vloerlamp LED hebben alleen een opening aan de bovenkant en schijnen dus via dat punt hun licht. Het mooiste effect creëer je dan ook als je deze lampen ergens bij een muur zet. Maar geen zorgen, de lampen doen het goed op elke plek.

Marset Elipse bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Marset. Dat betekent dat wij alle producten uit de Marset Elipse collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.