Sorteren op

1-36 van 46 producten

Geschiedenis van Marset

Marset produceert al meer dan vijftig jaar de mooiste lampen. Waar zij in de jaren 40 begonnen als een klein familiebedrijf in metaalsmelting, is de Spaanse onderneming nu uitgegroeid tot één van de grootste lichtfabrikanten. Dankzij deze tientallen jaren aan kennis en ervaring worden de Marset lampen nu gekenmerkt door authenticiteit, eenvoud en uitstraling. Bovendien is Marset erin geslaagd om het bedrijf wereldwijd in de markt te zetten: hoewel het hoofdkantoor en de fabriek zich in Spanje bevinden, zijn er inmiddels ook vestigingen in New York en Milaan. En zo kom je vandaag de dag de ontwerpen uit de Marset, waaronder de Marset Tam Tam wandlamp, tegen op het hoofdkantoor van Sony Music in Spanje en in de Starbucks in New York.

Een reis door de tijd

Soms moet je niet naar de toekomst, maar juist naar het verleden kijken om een goede wandlamp te kunnen ontwerpen. Precies dat heeft Joan Gaspar gedaan toen hij de Marset Ginger A wandlamp LED ontwierp. Hij haalde zijn inspiratie uit de Art-Deco tijd, waar de Marset wandlamp zijn ronde vormen en subtiele licht aan te danken heeft. Toch is de LED techniek die is toegepast in deze Marset wandlamp helemaal van nu. De Marset Funiculí A wandlamp is ook een leuk retro wandlampje. Op het eerste gezicht lijkt het een simpele lamp, maar er zit meer achter dan je zou denken. Zo kan de hoogte altijd worden aangepast aan de gebruiker en kan de lampenkap driehonderdzestig graden draaien. En dan kan je ook nog eens kiezen uit vier verschillende kleuren.

Marset wandlampen aan de muur

Marset wandlampen zijn er in veel soorten en maten. Zo heeft de Marset Tam Tam 2 wandlamp twee lampenkappen, waardoor je het licht van de wandlamp goed kan sturen naar de plek waar je het licht nodig hebt. De Marset Marset Scantling A wandlamp is juist lekker compact. Toch is deze Marset wandlampen flexibel in te zetten. De Marset wandlampen zien er misschien anders uit, toch hebben ze een belangrijke overeenkomst. Ze hebben allen een compacte lampenkap. Dit is mogelijk doordat Marset voor deze wandlampen gebruik heeft gemaakt van de nieuwste LED technieken. De lampenkappen worden hierdoor niet meer heet. En gelukkig maar, want nu kan je de wandlamp eenvoudig verstellen.

Marset wandlamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Marset. Dat betekent dat wij elke Marset wandlamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Marset wandlamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Marset wandlamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Marset
Filters
Productsoort
Wandlamp
Kleur
Fitting
Geschikt voor
Ontwerper
Bediening
Kleurtemperatuur
Hoogte verstelbaar
Dim Techniek
Op voorraad
Woonstijl
Dimbaar
Prijs
Lichtrichting
Wattage
Waterdichtheid
?
- Zone 1: een straal van 60 cm rondom bad of douche. De voorschriften voor een lamp in deze badkamerzone zijn streng. De minimale benodigde IP-waarde is 45. - Zone 2: een straal van 120 cm rondom bad of douche. Denk hierbij aan direct boven de douchecabine, rond de wastafel en rondom het bad. De minimale benodigde IP-waarde is 44. - Zone 3: alles wat buiten zone 1 en zone 2 valt. De lampen die je op deze plek ophangt, moeten minimaal een IP-waarde van 21 hebben. Alle IP-waarden van 20 of lager zijn niet geschikt voor de badkamer.
Lichtbron meegeleverd
Bevestiging