Marset wandlampen

De wandlampen van Marset zijn zeker geen muurbloempjes. Ze zijn dan wel aan de muur bevestigd, maar je aandacht trekt ernaar toe als muggen naar licht. De Marset wandlampen zijn namelijk niet alleen mooi als ze aan staan, ook als ze niet branden zijn ze een sieraad voor je kamer. Een echte finishing touch voor iedere ruimte is de Marset Discoco A wandlamp. De naam zegt het al, met deze Marset wandlamp is het altijd een feestje. De 21 ronde schijven die zijn bevestigd op een hart van chroom, breken het licht en verlichten de ruimte op unieke wijze. Welke Marset wandlamp mag jou kamer komen verlichten?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 46 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 46 producten Terug naar boven

Geschiedenis van Marset

Marset produceert al meer dan vijftig jaar de mooiste lampen. Waar zij in de jaren 40 begonnen als een klein familiebedrijf in metaalsmelting, is de Spaanse onderneming nu uitgegroeid tot één van de grootste lichtfabrikanten. Dankzij deze tientallen jaren aan kennis en ervaring worden de Marset lampen nu gekenmerkt door authenticiteit, eenvoud en uitstraling. Bovendien is Marset erin geslaagd om het bedrijf wereldwijd in de markt te zetten: hoewel het hoofdkantoor en de fabriek zich in Spanje bevinden, zijn er inmiddels ook vestigingen in New York en Milaan. En zo kom je vandaag de dag de ontwerpen uit de Marset, waaronder de Marset Tam Tam wandlamp, tegen op het hoofdkantoor van Sony Music in Spanje en in de Starbucks in New York.

Een reis door de tijd

Soms moet je niet naar de toekomst, maar juist naar het verleden kijken om een goede wandlamp te kunnen ontwerpen. Precies dat heeft Joan Gaspar gedaan toen hij de Marset Ginger A wandlamp LED ontwierp. Hij haalde zijn inspiratie uit de Art-Deco tijd, waar de Marset wandlamp zijn ronde vormen en subtiele licht aan te danken heeft. Toch is de LED techniek die is toegepast in deze Marset wandlamp helemaal van nu. De Marset Funiculí A wandlamp is ook een leuk retro wandlampje. Op het eerste gezicht lijkt het een simpele lamp, maar er zit meer achter dan je zou denken. Zo kan de hoogte altijd worden aangepast aan de gebruiker en kan de lampenkap driehonderdzestig graden draaien. En dan kan je ook nog eens kiezen uit vier verschillende kleuren.

Marset wandlampen aan de muur

Marset wandlampen zijn er in veel soorten en maten. Zo heeft de Marset Tam Tam 2 wandlamp twee lampenkappen, waardoor je het licht van de wandlamp goed kan sturen naar de plek waar je het licht nodig hebt. De Marset Marset Scantling A wandlamp is juist lekker compact. Toch is deze Marset wandlampen flexibel in te zetten. De Marset wandlampen zien er misschien anders uit, toch hebben ze een belangrijke overeenkomst. Ze hebben allen een compacte lampenkap. Dit is mogelijk doordat Marset voor deze wandlampen gebruik heeft gemaakt van de nieuwste LED technieken. De lampenkappen worden hierdoor niet meer heet. En gelukkig maar, want nu kan je de wandlamp eenvoudig verstellen.

Marset wandlamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Marset. Dat betekent dat wij elke Marset wandlamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Marset wandlamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Marset wandlamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.