Marset Ginger

Marset Ginger is een unieke serie design lampen die is ontworpen door Joan Gaspar. Als je naar de Marset Ginger lampen kijkt, zal het je misschien verbazen dat deze serie pas in 2014 is ontworpen. De lampen doen namelijk oude tijden herleven door de ronde vormen en het subtiele licht, kenmerkend voor de Art-Deco stijl. Maar de techniek in de lampen is alles behalve achterhaald. De laatste LED technieken zijn toegepast om zo een energiezuinige lamp te maken. Een goed voorbeeld van deze speciale lampen serie is de Marset Ginger M tafellamp LED. Joan Gaspar wilde voor dit ontwerp een bijzonder object creëren, zonder dat het schreeuwerig werd. Het ontwerp van deze lamp zorgt ervoor dat er geen direct licht te zien is. Toch trekt deze schoonheid door haar bijzondere vormen zeker de aandacht.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 37 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 37 producten Terug naar boven

Marset Ginger verovert de wereld

Marset produceert al meer dan vijftig jaar de mooiste lampen. Waar zij in de jaren 40 begonnen als een klein familiebedrijf in metaalsmelting, is de Spaanse onderneming nu uitgegroeid tot één van de grootste lichtfabrikanten. Dankzij deze tientallen jaren aan kennis en ervaring worden de Marset lampen nu gekenmerkt door authenticiteit, eenvoud en uitstraling. Bovendien is Marset erin geslaagd om het bedrijf wereldwijd in de markt te zetten: hoewel het hoofdkantoor en de fabriek zich in Spanje bevinden, zijn er inmiddels ook vestigingen in New York en Milaan.

Elegante hanglampen

Hout is altijd een materiaal dat bijdraagt aan een warme, gezellige en sfeervolle verlichting. Het is echter erg moeilijk om hout te buigen. Toch is het voor de Marset Ginger lampen gelukt, doordat er een fineer van papier en hout is gebruikt van de soorten wengehoutfineer en eikenhoutfineer. Hierdoor hebben de hanglampen een unieke lampenkap. De hanglampen uit de Marset Ginger serie zijn er in drie maten: Marset Ginger 32 hanglamp LED, Marset Ginger 42 hanglamp LED en Marset Ginger 60 hanglamp LED. Een bijzonder detail bij deze hanglampen is het ijzeren haakje dat de knik in de zwarte elektriciteitskabel maakt. Alle Marset Ginger lampen zijn voorzien van een dimbare en energiezuinige LED lichtbron.

De veelzijdige Marset Ginger serie

Je zou denken dat met zo’n specifiek ontwerp als dat van de Marset Ginger variatie moeilijk is. Gelukkig is dat niet het geval en zijn de lampen in deze serie juist veelzijdig. Naast verschillende materialen voor de lampenkap, namelijk wengehoutfineer of eikenhoutfineer, kan je ook kiezen uit verschillende type lampen. Voor iedere ruimte in het huis is er wel een speciale Marset Ginger lamp. Wil je sfeer geven aan de zithoek, kies dan voor de ranke Marset Ginger P vloerlamp LED. De Marset Ginger S tafellamp LED is ideaal voor in de studeerkamer, waar je dankzij de Marset Ginger tafellamp ongestoord kan werken bij subtiel licht. De Marset Ginger A wandlamp LED is zowel ontworpen voor de woonkamer als de slaapkamer. Door de bewegende arm verlicht deze wandlamp veel meer dan alleen de muur.

Marset Ginger bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Marset. Dat betekent dat wij iedere lamp uit de Marset Ginger serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Marset Ginger lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Marset Ginger lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.