Marset Discocó

Met de verlichting uit de Marset Discocó collectie wordt elke dag een feestje. Deze prachtige lampen zijn stuk voor stuk uitgegroeid tot designklassiekers. Dat is niet zo gek, want de Marset Discocó lampen geven iedere ruimte een bijzonder tintje met hun unieke constructie. Zo bestaat de Discocó A wandlamp uit maar liefst 21 schijven van ABS (kunststof) die op een hart van chroom bevestigd zijn. Deze schijven breken het licht van de Marset Discocó lamp op een hele originele manier. Dat maakt de lamp, ook als hij niet aan staat, tot een verrijking van iedere kamer. Hetzelfde geldt voor de fantastische Marset Discocó 35 hanglamp, die uit maar liefst 35 kunststof schijven bestaat. Bovendien is deze lamp uit de Marset Discocó serie verkrijgbaar in vier kleuren. Voor welke kleur zou jij gaan?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Marset Discocó over de hele wereld

Marset produceert al meer dan vijftig jaar de mooiste lampen. Waar zij in de jaren 40 begonnen als een klein familiebedrijf in metaalsmelting, is de Spaanse onderneming nu uitgegroeid tot één van de grootste lichtfabrikanten. Dankzij deze tientallen jaren aan kennis en ervaring worden de Marset lampen nu gekenmerkt door authenticiteit, eenvoud en uitstraling. Bovendien is Marset erin geslaagd om het bedrijf wereldwijd in de markt te zetten: hoewel het hoofdkantoor en de fabriek zich in Spanje bevinden, zijn er inmiddels ook vestigingen in New York en Milaan. En zo kom je vandaag de dag de klassiekers uit de Marset Discocó collectie onder andere tegen op het hoofdkantoor van Sony Music in Spanje en in de Starbucks in New York.

Mag ik een onsje meer van de Marset Discocó?

Dacht je dat je met de Marset Discocó 35 hanglamp een grote lamp in handen had? Dan heb je de Marset Discocó 53 hanglamp nog niet gezien! De Discocó 53 hanglamp van Marset is verkrijgbaar in vier kleuren: wit, matgrijs, matbeige en zwart/goud. Deze lamp heeft een diameter van maar liefst 53 centimeter, een hoogte van 42,5 centimeter en weegt vijf kilo. Is dit jou nog niet groot genoeg, dan doen we er met de Marset Discocó 68 hanglamp nog een schepje bovenop. Zoals je wellicht al vermoedde heeft deze lamp uit de Marset Discocó collectie een diameter van 68 centimeter. Er zitten dan ook drie fittingen in deze lamp. Net als zijn kleinere broertje is deze Discocó lamp van Marset verkrijgbaar in vier kleuren: wit, matgrijs, matbeige en zwart/goud.

Discolamp aan het plafond

Het is en blijft uniek: een lamp in de vorm van een artisjok aan het plafond. Een stuk origineler dan zo’n saaie plafondlamp, dat is zeker! De Marset Discocó C53 plafondlamp heeft 21 schrijven van wit kunststof die het licht op een bijzondere manier verspreiden. De Marset Discocó C68 plafondlamp doet dit ook, maar is nog een maatje groter met een diameter van 68 centimeter. En de Marset Discocó C88 plafondlamp, tot slot, is de grootste plafondlamp uit deze collectie. Met zijn diameter van maar liefst 88 centimeter en een gewicht van 11 kilo kun je bepaald niet om deze lamp heen. Maar dat wil je ook niet, want of hij nu aan of uit staat, deze lamp is een plaatje om te zien!

Marset Discocó bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Marset. Dat betekent dat wij iedere lamp uit de Marset Discocó serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Marset Discocó lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Marset Discocó lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.