Joan Gaspar voor Marset

De collecties van Joan Gaspar hebben veel met elkaar gemeen, maar vooral dat ze eigenlijk nooit ‘uit’ zullen zijn. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Joan Gaspar. Het gaat om zowel het design als de duurbaarheid. Die combinatie maakt zijn collecties schitterend. Joan Gaspar studeerde industrieel ontwerp aan de school van Artes y Oficios in Barcelona. Hij heeft verschillende prijzen gewonnen en wij begrijpen wel waarom. In 2002 opende hij een professionele ontwerpstudio in Barcelona. Daar werkte hij met verschillende bedrijven aan nieuwe productconcepten. Hij is dus niet voor niets een befaamde designer. Word jij ook blij van de lampen die hij ontwerpt? Bekijk bijvoorbeeld eens de Plaff-On! wandlamp LED IP65 die uiteraard aan deze eisen voldoet.

Een echte allemansvriend: de Plaff-On serie van Marset

De designampen uit de Plaff-On! collectie van Marset zijn echte allemansvrienden. Waarom? Deze collectie komt werkelijk overal tot zijn recht. Hij is robuust en tijdloos, maar ook simplistisch en elegant waardoor je elk binnen- en buitenruimte complimenteert. Aan of uit? Dat maakt niet uit, want deze lampen voegen hoe dan ook iets toe waarbij ze uit vooral decoratief zijn en aan de show stelen met hun manier van licht verspreiden. We zijn er dus ook maar wat blij mee dat deze collectie ons meer naar buiten neemt, want elke tuin kan wel een Plaff-On! lamp van Marset gebruiken. Wil je meer dan een lamp aanschaffen? Geen probleem, want je kunt ze perfect met elkaar combineren. Drie keer dezelfde exemplaren bij elkaar of juist drie verschillende ontwerpen: die keuze is aan jou.

Marset Plaff-On! bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Marset. Dat betekent dat wij alle producten uit de Plaff-On! collectie van Marset kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Marset. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Marset
Filters
Productsoort
Kleur
Fitting
Geschikt voor
Ontwerper
Bediening
Kleurtemperatuur
Hoogte verstelbaar
Dim Techniek
Op voorraad
Dimbaar
Prijs
Lichtrichting
Wattage
Waterdichtheid
?
- Zone 1: een straal van 60 cm rondom bad of douche. De voorschriften voor een lamp in deze badkamerzone zijn streng. De minimale benodigde IP-waarde is 45. - Zone 2: een straal van 120 cm rondom bad of douche. Denk hierbij aan direct boven de douchecabine, rond de wastafel en rondom het bad. De minimale benodigde IP-waarde is 44. - Zone 3: alles wat buiten zone 1 en zone 2 valt. De lampen die je op deze plek ophangt, moeten minimaal een IP-waarde van 21 hebben. Alle IP-waarden van 20 of lager zijn niet geschikt voor de badkamer.
Lichtbron meegeleverd
Bevestiging