Geschiedenis van Marset Cala

Marset produceert al meer dan vijftig jaar de mooiste lampen. Waar zij in de jaren 40 begonnen als een klein familiebedrijf in metaalsmelting, is de Spaanse onderneming nu uitgegroeid tot één van de grootste lichtfabrikanten. Dankzij deze tientallen jaren aan kennis en ervaring worden de Marset lampen nu gekenmerkt door authenticiteit, eenvoud en uitstraling. Bovendien is Marset erin geslaagd om het bedrijf wereldwijd in de markt te zetten: hoewel het hoofdkantoor en de fabriek zich in Spanje bevinden, zijn er inmiddels ook vestigingen in New York en Milaan. En zo kom je vandaag de dag de ontwerpen uit de Marset Cala collectie onder andere tegen op het hoofdkantoor van Sony Music in Spanje en in de Starbucks in New York.

De grote variant van de Marset Cala

Iedereen houdt van warm, sfeervol licht. Dat is precies wat de Marset Cala P180 vloerlamp doet: een gezellig licht creëren om elk donker hoekje in huis op te luisteren. Het interessante onderstel is hetzelfde als dat van een klaptafel en, zoals gezegd, geïnspireerd op een schildersezel. Er zijn twee uitvoeringen  beschikbaar: zwart eiken en naturel eiken. In beide gevallen is de Marset Cala lamp 180 centimeter hoog en heeft de kap een diameter van maar liefst 70 centimeter. Met deze lamp uit de Marset Cala serie haal je dus een echte eyecatcher in huis!

Marset Cala bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Marset. Dat betekent dat wij iedere lamp uit de Marset Cala serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Marset Cala lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Marset Cala lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.  

Marset
Filters
Productsoort
Kleur
Fitting
Geschikt voor
Ontwerper
Bediening
Hoogte verstelbaar
Snoerlengte
Op voorraad
Woonstijl
Dimbaar
Prijs
Lichtrichting
Lichtbron meegeleverd
Waterdichtheid
?
- Zone 1: een straal van 60 cm rondom bad of douche. De voorschriften voor een lamp in deze badkamerzone zijn streng. De minimale benodigde IP-waarde is 45. - Zone 2: een straal van 120 cm rondom bad of douche. Denk hierbij aan direct boven de douchecabine, rond de wastafel en rondom het bad. De minimale benodigde IP-waarde is 44. - Zone 3: alles wat buiten zone 1 en zone 2 valt. De lampen die je op deze plek ophangt, moeten minimaal een IP-waarde van 21 hebben. Alle IP-waarden van 20 of lager zijn niet geschikt voor de badkamer.