Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 2011. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Je vindt hierin niet alleen een Zuiver stoel, maar ook banken, tafels, lampen en tapijten. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan doordat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Zuiver Albert Kuip: met of zonder?

Om tot een juiste beslissing te komen, is het in eerste instantie van belang dat je nadenkt over de soort stoel. Ben je op zoek naar een stoel met of zonder leuning? Gelukkig heeft deze collectie ze allebei! De Zuiver Albert Kuip stoel met armleuning heeft fijne kleuren en is supercomfortabel. Op deze stoel kun je gerust de hele middag je favoriete boek lezen, of lekker thuiswerken. Door de hoogte van deze armleuningen kun je deze stoel bijna onder elke tafel prima kwijt. Ze zeggen wel eens: opgeruimd staat netjes, maar aangeschoven natuurlijk ook. De flexibele rugleuning zorgt er zelfs voor dat je geen kussen nodig hebt of mist. Ga je toch liever voor een stoel zonder armleuningen? Dan is de Zuiver Albert Kuip stoel wat voor jou.

Zuiver Albert Kuip collectie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elke Zuiver Albert Kuip stoel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Zuiver stoel uit de Albert Kuip collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Albert Kuip stoel van Zuiver, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.