Over Zuiver design

Zuiver werd in 2011 opgericht in de Zaanstreek en heeft in een korte tijd een waar imperium opgezet. Daarentegen zijn de kernwaarden van Zuiver nooit veranderd. We hebben het dan over puurheid en originaliteit. Ondertussen hebben ze een rijke collectie gecreëerd vol meubels, lampen en woonaccessoires. De collecties kenmerken zich door een frisse uitstraling, zien er modieus uit en zijn up-to-date met de trends van vandaag. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de Summer collectie van Zuiver. De ontwerpen van Zuiver voelen werelds aan en kenmerken zich door elementen uit verschillende windstreken. Jong en oud zijn verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en met succes. Met verkooppunten in tachtig verschillende landen en in drie verschillende continenten is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Geliefde Summer banken en fauteuils van Zuiver

De comfortabele Summer Love Seat fauteuil van Zuiver mogen we niet vergeten. Deze uiterst comfortabele fauteuil is eigenlijk ontworpen om er met twee personen van te genieten. Bijvoorbeeld je geliefde of goede vriendin. Maar stiekem wil je hier natuurlijk alleen van genieten. De fauteuil zit niet alleen heerlijk comfortabel, maar is ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Van een minimalistische woonkamer tot een klassieke lounge: deze fauteuil staat er prachtig. Wil je toch echt met meerdere mensen op de bank kunnen zitten? Dan raden we je de Summer 3-zits bank van Zuiver aan. Beide ontwerpen zijn trouwens verkrijgbaar in prachtige kiezelkleuren waardoor er altijd eentje bij jouw interieur past. Met de Summer hocker zorg je voor nog meer comfort. Het is in elk geval zeker dat je met deze meubels zelfs wanneer je diep in de winter zit het zomergevoel zal behouden. 

Zuiver Summer bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij alle producten uit de Zuiver Summer collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.