Zuiver dressoirs

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-9 van 9 producten Sorteren op 1-9 van 9 producten Terug naar boven

Een Zuiver dressoir of tv meubel

Een dressoir van Zuiver is hoe dan ook een redder in nood. Alles wat jij dreigt kwijt te raken, zoals de reservesleutels, bewaart het dressoir van Zuiver netjes voor je. Neem bijvoorbeeld het High on Wood dressoir small. Het kleinste lid van de familie is allesbehalve een sta-in-de-weg, mooi en ook nog eens hartstikke praktisch. Wil je meer belangrijke spullen kwijt in een dressoir? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor het High on Wood dressoir medium of het High on Wood dressoir large. Zoals de naam al doet vermoeden, hebben deze dressoirs van Zuiver een onderstel van hout. Waar jij, als je weer eens iets kwijt bent, op hoge poten naartoe kunt benen. Welk dressoir van Zuiver mag op jouw autosleutels passen? Ook goed om te weten: Flinders heeft de grootste voorraad Zuiver van de Benelux.

Over Zuiver design

Het Nederlandse designmerk Zuiver werd in 2011 opgericht in de Zaanstreek en heeft in korte tijd een waar imperium weten op te bouwen. Puurheid en originaliteit staan hoe dan ook centraal in de collecties die ze uitbrengen. En dat zijn er ondertussen al heel wat: van meubels tot lampen en woonaccessoires. De collecties kenmerken zich door een frisse uitstraling, zien er modieus uit en zijn up-to-date met de trends van vandaag. De Zuiver kasten zijn daar een goed voorbeeld van. De ontwerpen van Zuiver voelen werelds aan en kenmerken zich door elementen uit verschillende windstreken. Met verkooppunten in tachtig verschillende landen en in drie verschillende continenten is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk. Een mix van jonge en oude ontwerpers brengt een variëteit aan mooie woonproducten uit voor Zuiver.

Multifunctioneel en stijlvol: het dressoir van Zuiver

De dressoirs van Zuiver zijn gemakkelijk in de omgang. Zie je hem graag in de hal, woonkamer of eetkamer? Of heb je het dressoir liever in de slaapkamer om bijvoorbeeld sieraden en accessoires in te bewaren? Geen probleem. De verschillende varianten zorgen ervoor dat je altijd een dressoir kunt vinden dat geschikt is voor jouw inrichting. Het Barbier dressoir is bijvoorbeeld erg stijlvol én functioneel. Zo kun je er verschillende spulletjes in opbergen en je mooiste woonaccessoires en wereldse vondsten op presenteren. Daarnaast is dit dressoir verkrijgbaar in verschillende kleuren waardoor deze parel eigenlijk wel in ieder interieur past. Liever een maatje groter? Kijk dan eens naar het Barbier Sidebord dressoir van Zuiver: daar kun je gegarandeerd je gehele plantencollectie op kwijt.

Het grote verschil tussen een dressoir en een buffetkast

We halen ze nog weleens door elkaar: een dressoir en een buffetkast. Maar deze twee kasten verschillen wel degelijk van elkaar. Het dressoir kent zijn oorsprong in de middeleeuwen waar deze werd gebruikt om tafelgerei, eetwaren en tafellinnen in te bewaren. De lage kastjes werden vaak rijkelijk versierd, zeker in huizen van stand. Een buffetkast kent dezelfde functie: het opbergen van maaltijdtoebehoren. Maar wat is dan het grote verschil? Op een dressoir worden verschillende siervoorwerpen geplaatst zoals vazen, kandelaars, spiegels en kleine kunstwerken. Deze voorwerpen vind je niet terug op een buffetkast. Daar plaats je voorwerpen die je nodig hebt voor de maaltijd en niet op tafel passen. Zo zie je maar: weer wat geleerd!

Zuiver dressoirs bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij alle dressoirs van Zuiver kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.