Sorteren op

1-3 van 3 producten

Over Zuiver design

Het begon voor Zuiver allemaal in een klein dorp rondom Amsterdam. Sinds 2011 maken zij de mooiste items voor in jouw toevluchtsoord. Zuiver staat voor puur, iets wat in alle collecties te vinden is. Puur kun je opvatten in de breedste zin van het woord. Zo is het tafelblad van het Good Plastic bureau gemaakt van 100% gerecyled semi-mat polystyreen kunststof. Zuiver is puur met hun materialen, maar ook de looks zijn authentiek en fris. De meubels komen tenslotte te staan op een plek waar jij je thuis voelt. De designs van Zuiver zijn karakteristiek, zonder veel poespas. Er zit veel vernieuwing in de ontwerpen en zij noemen het zelf dan ook: “Tomorrow’s designs for today’s interiors.”

Een essenhouten Zuiver bureau

Een terugkomend materiaal in de bureaus van Zuiver is essenhout. Essen is een sterke en elastisch houtsoort. De bureaus van essen zijn MDF gefineerd, dit betekent dat het hout niet krom trekt en een massieve uitstraling krijgt. Het Barbier Writing Desk bureau is van essen in combinatie met PVC. Hierdoor is er een verrassend contrast tussen de materialen. Een bijkomend voordeel aan essen is dat het ontzettend makkelijk te combineren is. Het is niet heel uitgesproken, waardoor het overal tussen past. Dit maakt het extra leuk om rondom het bureau uit te pakken met accessoires of een opvallende stoel. Dit is natuurlijk compleet afhankelijk van je eigen voorkeuren, dus wij zijn benieuwd. Hoe combineer jij het bureau van essen?

Zuiver bureaus bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij alle bureaus van Zuiver kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.