Zuiver design

Het Nederlandse designlabel Zuiver is opgericht in 2011. De naam verklapt de kernwaarden van het merk al snel: zuiverheid en puurheid. Dit is terug te vinden in de materialen en vormen van de producten. De ontwerpers verschillen van jong talent tot ervaren designers met elk een eigen stijl waardoor er een mooie, gevarieerde collectie producten ontstaat. De overeenkomst tussen de ontwerpers is dat ze eigenwijs zijn en dat zorgt voor spannende materiaalcombinaties en vormen. De Zuiver Reina vaas M incl LED is zo’n bijzonder product. In de vaas zit een oplaadbare LED module met vier verschillende standen. Precies, de Reina is ook een lamp! En ook nog eens een draagbare zonder snoer. Goed om te weten: Flinders heeft de grootste voorraad Zuiver producten in de Benelux.

Zuiver vazen zijn echte trendzetters

Van de Zuiver vazen kun je je ogen niet makkelijk afhouden. Elk stuk betovert je door het prachtige design. Bij deze ben je gewaarschuwd voor het onweerstaanbare aanbod. De vazen hebben een strakke vorm met een chique uitstraling. Erg populair is de Fajen Marble vaas van Zuiver. De trend van marmer kan je haast niet ontgaan zijn en dat maakt hem tot een gewild exemplaar. Het natuurlijke product is een eyecatcher in ieder huis. Met deze vaas breng je een verfijnd stuk design in je woning. De vaas is van echt marmer gemaakt en blinkt daardoor ver boven keramiek uit. De vaas is verkrijgbaar in het zwart of wit. Het is ook leuk om deze vaas te vullen met keukengerei op het aanrecht. Laat je creativiteit de vrije loop.

Zuiver vazen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij alle Zuiver vazen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.