Zuiver bureaustoelen

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

De iconische Zuiver bureaustoelen

Een goede bureaustoel is een cruciaal onderdeel van een effectieve werkplek. Immers, als je niet goed zit, kun je ook niet goed werken. Daarom hebben ze bij het merk Zuiver een kleine, maar fijne serie bureaustoelen op de markt gebracht. Deze bureaustoelen hebben hoog comfort, zijn stijlvol en kun je gemakkelijk afstellen. Zo kun je iedere dag weer vol aan de bak met je werk. De bekende OMG bureaustoel van Zuiver kun je op iedere plek kwijt. Van een flexibele thuiswerkplek in de woonkamer tot een aparte studeerkamer in het achterhuis. Daarnaast heeft deze variant wieltjes zodat je gemakkelijk naar jouw koffiezetapparaat kan rollen. Handig! Naast deze stoel vind je bij Flinders nog vele andere bureaustoelen van Zuiver. Elke bureaustoel is verkrijgbaar in verschilkende kleuren zodat er gegarandeerd een exemplaar bijzit dat bij jouw smaak past. Welke neem jij in huis?

Over Zuiver design

Het Nederlandse designmerk Zuiver werd in 2011 opgericht in de Zaanstreek en heeft in een korte tijd een waar imperium opgezet. Daarentegen zijn de kernwaarden puurheid en originaliteit van Zuiver nooit veranderd. In nog geen tien jaar tijd heeft Zuiver een verscheidenheid aan collecties uitgebracht. Van meubels tot verlichting en woonaccessoires. De collecties kenmerken zich door een frisse uitstraling, zien er modieus uit en zijn up-to-date met de trends van vandaag. De ontwerpen van Zuiver voelen werelds aan en kenmerken zich door elementen uit verschillende windstreken. Jong en oud zijn verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en met succes. Met verkooppunten in tachtig verschillende landen en in drie verschillende continenten is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk. De stoelen van Zuiver zijn daar een goed voorbeeld van.

Op een bureaustoel van Zuiver zit je goed

Het is belangrijk dat je tijdens het werken of studeren goed zit. Daar helpen de bureaustoelen van Zuiver je graag een handje bij. Een bureaustoel moet niet alleen goed ondersteunen, maar ook jouw lichaamshouding achter de laptop of in de boeken bevorderen. Bij Zuiver hebben ze verschillende bureaustoelen die daar perfect op aansluiten. Zo hebben we hier bijvoorbeeld de Nikki bureaustoel. De kuipvormige zitting geeft niet alleen hoog comfort, maar zorgt er ook voor dat jij altijd goed rechtop zit. Daarnaast is de zitting in hoogte te verstellen én kan hij met zijn stevige wieltjes het hele huis door gerold worden. En niet te vergeten: deze bureaustoel is een lust voor het oog. Zo blijft thuiswerken hoe dan ook leuk!

Stijlvolle en modieuze bureaustoelen van Zuiver

De bureaustoelen uit deze collectie hebben iets van elkaar weg en zijn toch ook wel heel verschillend. Naast functioneel zijn de bureaustoelen van Zuiver stijlvolle toevoegingen aan je interieur. Neem bijvoorbeeld de Doulton Office bureaustoel. Deze werkcompagnon zit niet alleen heerlijk comfortabel, maar staat ook nog eens heel modieus in menig interieur. En niet alleen in de studeer- of werkkamer hoor. Want de bureaustoelen van Zuiver kunnen ook prima dienen als handige eetkamerstoelen of als extra zitplekken tijdens een verjaardag. Combineer verschillende kleuren of varianten met elkaar of laat juist één kleur overheersen. De keuze is helemaal aan jou. Een ding is zeker: met een bureaustoel van Zuiver verloopt het (thuiswerk)leven op rolletjes!

Zuiver bureaustoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij alle bureaustoelen van Zuiver kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.