Actie: -20% op alles van Zuiver

Je ontvangt nu 20% korting op alle producten van Zuiver. De actie geldt t/m 29 november.

Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk dat in 2011 werd opgericht. De naam van dit label maakt de kernwaarden van Zuiver direct duidelijk: puurheid en originaliteit. Zowel pure vormen als natuurlijke materialen typeren de collectie van het merk Zuiver. Dit merk bestaat al heel wat jaren en heeft ondertussen een indrukwekkende collectie weten op te bouwen. Banken, tafels, lampen, vloerkleden en stoelen: in de collectie van Zuiver vind je het allemaal. De grote variatie in kleur en stijl typeert de producten doordat de ontwerpers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit merk. Met kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Elegante Barbier meubels van Zuiver

Geloof je in magie? Wanneer je dit prachtige Barbier bureau van Zuiver ziet in elk geval wel. Je trekt aan het handvat en in een handomdraai gebeurt er iets onverwachts. De alledaagse tafel verandert ineens in een stijlvolle werkplek. Na het werk berg je je pennen, laptop en notitieblokken weer op en kun je je bureau weer gebruiken als een fijne tafel. Daarmee is dit bureau ideaal voor multifunctionele ruimtes. Een woon- en studeerkamer in één bijvoorbeeld. Door het essenhout geef je je interieur een hoop extra warmte en sfeer mee. Maar wie weet ben je wel gewoon op zoek naar een dressoir voor in de woonkamer, slaapkamer of hal. Misschien voldoet het Barbier Console dressoir aan jouw verwachtingen? Het mooie aan dit dressoir is dat je er ook spulletjes in kunt opbergen en dat hij niet al te groot is. Zo is jouw huis in elk geval altijd opgeruimd en netjes.

Mix en match Barbier van Zuiver

De prachtige essenhouten meubels uit de Barbier collectie zijn gemakkelijk te combineren in verschillende woonstijlen. Van een modern interieur tot een woonstijl vol met bohemian items: de verschillende dressoirs en bureaus staan er hoe dan ook prachtig. Voor een hedendaagse studeerkamer kun je het Barbier bureau large bijvoorbeeld combineren met een OMG Office bureaustoel van Zuiver. Gegarandeerd een wow-effect. En ook het iconische Albert Kuip stoeltje doet het altijd goed. In een bohemian interieur dat zich kenmerkt door more is more staan de Barbier meubels goed. Combineer bijvoorbeeld de Barbier opbergkast met verschillende zelfgemaakte producten, buitengewone vondsten en etnische elementen van over de hele wereld. Met andere woorden: Barbier past overal!

Zuiver Barbier bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij alle producten uit de Zuiver Barbier collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.