Zuiver accessoires

Met een ruime selectie aan unieke en eigentijdse accessoires, biedt Zuiver de perfecte finishing touch voor elke kamer. Of je nu op zoek bent naar een statement klok om je wand te sieren, een elegante spiegel om je ruimte te vergroten, een moderne vaas om je bloemen te accentueren, of een comfortabel kussen om je zithoek compleet te maken, je vindt het allemaal. Elk accessoire is met zorg ontworpen, waarbij aandacht is besteed aan zowel functionaliteit als de uitstraling. Zo zijn de klokken zijn niet alleen functioneel, maar ook ware blikvangers. Bovendien zijn de kussens niet alleen zacht en comfortabel, maar ook voorzien van trendy designs en kleuren. Dit maakt de accessoires perfect om net dat extraatje aan het interieur te geven. Welke accessoires zijn jouw favoriet?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 73 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 73 producten Terug naar boven

Zuiver design: fris, puur en eigentijds

Zuiver, opgericht in 2011 en gevestigd in het kleine dorpje Westzaan ten noordwesten van Amsterdam, heeft zichzelf gepositioneerd als een merk dat fris, puur en authentiek design biedt voor iedereen. Ze geloven dat creativiteit de wereld comfortabeler maakt en streven ernaar om een wereld te creëren die we ons nooit hadden voorgesteld. Met hun eigentijdse collectie meubels, verlichting en accessoires transformeert Zuiver toekomstgerichte materialen en vernieuwende designideeën naar comfortabele en persoonlijke thuisomgevingen. Ze streven ernaar om meer te zijn dan alleen meubilair, en hechten waarde aan design, functie, ervaringen en het creëren van herinneringen. Zuiver gelooft ook dat goed ontworpen producten voor iedereen toegankelijk moeten zijn, ongeacht de interieurstijl. Hun collectie blijft zich voortdurend ontwikkelen, maar behoudt altijd een herkenbare en toegankelijke uitstraling.

Laat Zuiver klokken jou te tijd vertellen

Zuiver klokken zijn allesbehalve standaard en dat is te danken aan het eigenzinnige karakter van het merk. De collectie bevat klokken gemaakt van bijzondere materialen zoals keramiek en marmer, waardoor ze zich onderscheiden van alledaagse klokken. De unieke ontwerpen van Zuiver klokken zijn het resultaat van de gedurfde creativiteit van de ontwerpers van het merk, die voortdurend op zoek zijn naar spannende materiaalcombinaties en grensverleggende vormen. Hierdoor is elke Zuiver klok een interessant en origineel stuk. Daarnaast biedt Zuiver ook klokken van kurk, zoals de Zuiver Cork Time klok. Of je nu kiest voor keramiek, marmer, kurk of beton, met een Zuiver klok haal je hoe dan ook een echte eyecatcher in huis die de tijd op een unieke en stijlvolle manier weergeeft.

Zuiver accessoires bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elke Zuiver accessoire kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Zuiver product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Zuiver item, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.