Sorteren op

1-33 van 33 producten

Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 2011. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Je vindt hierin niet alleen een Zuiver bank, maar ook tafels, lampen, vloerkleden en stoelen. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan omdat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Terug in de tijd met een Zuiver hanglamp

Iedere Zuiver hanglamp wordt, zoals gezegd, gekenmerkt door een strakke vormgeving. Zo lijkt de Zuiver Left hanglamp hanglamp wel ontworpen te zijn voor een appartement waarin James Bond zou kunnen wonen. Deze lamp is klein genoeg om in clusters of paren te hangen, maar groot genoeg om een geweldige indruk te maken. De Prime hanglamp van Zuiver is gezegend met een industriële look. Naast dat hij geprezen wordt om zijn mooie ontwerp, is ook het schijnsel meer dan aangenaam. De binnenkant is namelijk bekleed met een folie, waardoor het licht sfeervol naar alle uithoeken van de kamer schijnt!

Nog een Zuiver hanglamp erbij

Voor sommige mensen is een enkele Retro ’70 Copper hanglamp niet voldoende. Dan kun je eens kijken naar een andere hanglamp: de Zuiver Marvel hanglamp. Ben jij meer van de ‘harde’ werkelijkheid dan fantasievolle verhalen, dan zal de Zuiver Hawk hanglamp je beter bevallen. Creëer een buitengewone – of zelfs buitenaardse – sfeer boven de eettafel met de Hawk hanglamp triple van het Nederlandse merk Zuiver! Excentriek, maar door de terugkomende symmetrie niet te uitbundig. Hawk wordt gegarandeerd een blikvanger én het gespreksonderwerp bij ieder etentje.

Zuiver hanglamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elke Zuiver hanglamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Zuiver hanglamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Zuiver hanglamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast hanglampen heeft Zuiver prachtige vloerkleden, bijzettafels en vloerlampen.