Naar boven

Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 2011. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Je vindt hierin niet alleen een Zuiver bank, maar ook tafels, lampen, tapijten en stoelen. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan omdat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Een draak van een bank?

De Zuiver Dragon Rib bank doet zijn naam geen eer aan. Het is absoluut géén draak van een bank! Wel is hij bekleedt met een zachte ribstof die in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Ga jij voor blauw, oranje of grijs? Welke kleur je ook kiest, je krijgt er sowieso twee losse zitkussens bij om je nieuwe Zuiver bank helemaal af te maken. Dankzij zijn pootjes van 14 centimeter hoog is deze Zuiver bank ook geen sta-in-de-weg bij het schoonmaken, want je kunt er gemakkelijk met de stofzuiger onder. Maar vergeet ook niet lekker onderuit te zakken op de bank!

Zuiver bank bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elke Zuiver bank kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Zuiver bank en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Zuiver bank, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast een bank heeft Zuiver ook prachtige stoelenbijzettafels en hanglampen.