Naar boven

Over Zuiver design

Het Nederlandse designmerk Zuiver heeft in een korte tijd een waar imperium opgezet en werd in 2011 opgericht in de Zaanstreek. Zuiver typeert zich door de kernwaarden puurheid en originaliteit die tot op de dag van vandaag nog steeds gelden. Er is ondertussen een verscheidenheid aan collecties uitgebracht bestaande uit meubels, lampen en accessoires die zich door een frisse uitstraling typeren. Bovendien zien de producten er modieus uit en zijn ze up-to-date met de trends van vandaag. Dat geldt ook voor de banken van Zuiver. De ontwerpen voelen werelds aan en kenmerken zich door elementen uit diverse windstreken. Jong en oud draagt bij aan het succes van dit merk en met succes. Zuiver is ondertussen uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Een draak van een bank?

De Dragon Rib bank van Zuiver doet zijn naam geen eer aan. Het is absoluut géén draak van een bank. Wel is hij bekleed met een zachte ribstof die in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Ga jij voor blauw, oranje of grijs? Welke kleur je ook kiest, je krijgt er sowieso twee losse zitkussens bij om je nieuwe bank van Zuiver helemaal af te maken. Dankzij zijn pootjes van wel 14 centimeter hoog is deze bank ook absoluut geen sta-in-de-weg bij het schoonmaken, want je kunt er gemakkelijk met de stofzuiger onder. Maar vergeet ook niet lekker onderuit te zakken op deze bank. Zie jij deze comfortabele bank al in je eigen interieur staan?

Een bank van Zuiver voor het hele gezin

Bij Zuiver hebben ze een groot scala aan banken voor het hele gezin. Ook stelletjes die graag familie en vrienden over de vloer hebben, kunnen hier eindeloos van genieten. En natuurlijk kun je ook zelf languit op een van deze banken gaan loungen. Zo heeft Zuiver bijvoorbeeld de Fat Freddy bank. Deze heerlijke bank laat maar weer eens zien dat schoonheid in alle vormen en maten komt. Mooi dik is niet lelijk, maar juist heerlijk comfortabel. Je hebt ook nog de keuze uit verschillende kleuren waardoor deze bank in werkelijk elke woonkamer past. Toch op zoek naar een iets slankere variant? Kijk dan eens naar de Summer 7-zits hoekbank. Deze gigantische bank maakt van elke woonkamer een sfeervol geheel en biedt ruimte voor de hele buurt. Gezelligheid gegarandeerd!

Zuiver banken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij alle banken van Zuiver kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.