Naar boven

Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 1998. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Je vindt hierin Zuiver banken, tafels, lampen, tapijten en stoelen. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan omdat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Terug in de tijd met de Zuiver Ridge serie

De Zuiver Ridge Vintage stoel doet je ongetwijfeld aan vroeger denken. Niet alleen vanwege het woord ‘vintage’, maar vooral dankzij de geribde stofsoort. Ook het model heeft wel wat weg van de stoelen bij oma, zoals de Zuiver Ridge Vintage met armleuningen. Gelukkig is retro hartstikke hip en zit jij dus helemaal goed met deze zitmeubelen uit de Zuiver Ridge familie. Mag het van wat jou wat informeler dan bij je grootouders? De Zuiver Ridge vintage zonder armleuningen is net wat speelser, dus wellicht een betere optie voor jouw interieur. Armleuningen of niet, beide stoelen hebben een hoog zitcomfort en zijn in oneindig veel kleuren en stofsoorten verkrijgbaar. Absoluut de moeite waard om eens naar te kijken, dus!

Zitten, loungen of borrelen?

De Zuiver Ridge serie kent oneindig veel mogelijkheden. Dat geldt ook voor de Rib stoel, barkruk en loungestoel. Zoek je bijvoorbeeld een mooie stoel voor aan de eettafel, dan is de Zuiver Ridge Rib met armleuningen een goede optie. Passen de armleuningen niet onder de tafel? Je kunt deze Zuiver Ridge stoel ook zonder bestellen. Ben je juist in de mood voor een heerlijke luierstoel, dan is de Zuiver Ridge Rib loungestoel zonder armleuningen wel iets voor jou. Wil je het een tintje comfortabeler? Dan bestel je hem gewoon mét. Tot slot is er, voor wie het graag hogerop zoekt, de Zuiver Ridge Rib barkruk. Net als zijn seriegenoten is deze kruk in maar liefst twaalf kleuren verkrijgbaar, zodat er altijd wel een exemplaar tussen zit dat jij mooi vindt.

Zuiver Ridge bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de Zuiver Ridge serie. Dat betekent dat wij ieder product uit de Zuiver Ridge serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Zuiver Ridge stoel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Zuiver Ridge serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast stoelen heeft Zuiver prachtige tapijtenbijzettafels en hanglampen.