Sorteren op

1-36 van 61 producten

Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 2011. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Je vindt hierin niet alleen een Zuiver bank, maar ook tafels, lampen, tapijten en stoelen. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan omdat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Zuiver tapijt: extra warmte en comfort

Een Zuiver tapijt voelt zich thuis in ieder interieur. Dankzij de diversiteit in kleur, materiaal en afmeting kun je altijd een Zuiver tapijt vinden dat past in jouw woonkamer, hal of slaapkamer. Want wat is er nu lekkerder dan ’s ochtends je bed uit stappen en op een zacht en warm Zuiver tapijt landen? Het Zuiver Nepal tapijt is hiervoor de perfecte kandidaat met een uniek patroon. Met dit tapijt waan je je in verre Oosterse en mystieke oorden waar je heerlijk met blote voeten overheen loopt. Heerlijk, toch? En dat in je eigen huis. Dit Zuiver tapijt is gemaakt van polypropyleen en verkrijgbaar in twee verschillende formaten.

Eyecatchers van Zuiver

Zoek jij een Zuiver tapijt dat de aandacht trekt in plaats van zich op de achtergrond houdt? Dan is het Zuiver Marvel Neptune tapijt iets voor jou. Een tapijt uit deze collectie maakt je woonkamer helemaal af. Of welke andere ruimte dan ook waar je zo'n kleed als deze neerlegt. Deze tapijten zijn geinspireerd op Oosterse tapijten en op Neptunes: de god van de golven en de zee. Het resultaat mag er wezen. De neutrale kleuren zorgen ervoor dat een tapijt uit deze collectie in elke ruimte tot zijn recht komt. De Zuiver collectie bestaat uit een stel tapijten die niet direct je aandacht vragen, maar wel een aanwinst zijn voor je interieur en het plaatje compleet maken.

Zuiver tapijt bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elk Zuiver tapijt kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Zuiver tapijt en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Zuiver tapijt, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast tapijten heeft Zuiver prachtige stoelen, bijzettafels en hanglampen.

Zuiver