Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 2011. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Je vindt hierin Zuiver banken, tafels, lampen, tapijten en stoelen. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan omdat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Goddelijk ontwerp

De naam van de Zuiver OMG serie zal je niet ontgaan zijn. Dat is precies de bedoeling! De Zuiver OMG stoelen zijn echt de moeite waard om eens beter te bekijken. De eetkamerstoel, bijvoorbeeld, is verkrijgbaar in zes sprekende kleuren die zich ook perfect met elkaar laten combineren. Dankzij de opstaande randen op zowel het zitvlak als de rugleuning, vormt een Zuiver OMG stoel zich naar jouw lichaam. Je zakt er zo lekker in weg, dat je er het liefst de hele dag op zou willen zitten. Daar heeft de Zuiver OMG productfamilie een oplossing voor: de Office bureaustoel. Deze is verkrijgbaar in zeeblauw en lichtgrijs en heeft een onderstel van zwart gepoedercoat staal, net als de eetkamerstoel uit de Zuiver OMG serie. In tegenstelling tot de eetkamerstoel is de bureaustoel (uiteraard) verstelbaar in hoogte en heeft hij wieltjes. Beide varianten uit de Zuiver OMG familie hebben een zitting van multiplex en een gevoerde bekleding van 100% polyester, waardoor je lekker zacht zit. Wat wil je nog meer?

Zuiver OMG bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de Zuiver OMG serie. Dat betekent dat wij ieder product uit de Zuiver OMG serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Zuiver OMG stoel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Zuiver OMG serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast stoelen uit de Zuiver OMG serie heeft Flinders ook prachtige Zuiver tapijtenbijzettafels en hanglampen.