Zuiver klokken

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-10 van 10 producten Sorteren op 1-10 van 10 producten Terug naar boven

De inonische Zuiver wandklok

Een Zuiver klok is alles behalve standaard. Logisch, want het merk Zuiver is dat zeker ook niet. Zo vind je in de collectie klokken van Zuiver, klokken van keramiek en marmer. Geen standaard of alledaagse materialen dus. Dat de ontwerpen van de Zuiver klokken zo uniek zijn komt door de eigenwijze ontwerpers die Zuiver rijk is. Zij proberen steeds weer spannende materiaalcombinaties en grensverleggende vormen te creëren. En daarom zal je geen Zuiver klok vinden die saai is. Kijk bijvoorbeeld naar de Zuiver Time Bandit wandklok. De Time Bandit wandklok 60 cm is een perfect voorbeeld van modern design. Juist het strakke minimalistische design maakt deze moderne wandklok van Zuiver zo speciaal. Wat dacht je van een geheel zwarte of grijze klok? Voor welke Zuiver klok ga jij?

Puur Zuiver

In 1998 is het Nederlandse designlabel Zuiver opgericht. En met een naam als Zuiver hoef je niet lang te raden waar het designmerk voor staat: puurheid en zuiverheid. Dat zie je niet alleen terug in de materialen, maar ook in de vormen van de designs. Onder de materialen die kenmerkend zijn voor Zuiver vallen dan ook hout, staal en wol. In de Zuiver collectie vind je een grote variatie aan stijlen en kleuren. Niet zo gek als je bedenkt dat de ontwerpers uit alle windstreken komen. Bovendien zijn onder de ontwerpers zowel oude rotten in het vak, als jong aanstormend talent te vinden. De verschillende kleuren en stijlen zie je niet alleen terug bij de Zuiver accessoires, maar ook bij verlichting, stoelen, vloerkleden en banken. De puurheid van Zuiver heeft zeker tot succes geleid: met zeven vestigingen in onder andere Spanje, Polen en Duitsland is Zuiver uitgegroeid tot een alom bekend designmerk. Ook leuk om te weten: Flinders heeft de grootste voorraad Zuiver van de Benelux!

Een luxe Zuiver wandklok of tafelklok

Naast de Zuiver klok van keramiek, zijn er ook Zuiver klokken van marmer. De Zuiver Marble Time klok kun je namelijk in maar liefst vier verschillende kleuren krijgen! En hoeveel tijd er ook verstrijkt, marmer blijft mooi. Een ideaal materiaal voor een product waarbij de tijd zal blijven tikken. De gouden wijzers met het glanzende marmer vormen een prachtige combinatie die luxe uitstraalt. Maar er is één ding wat kiezen voor de Zuiver klok moeilijk zal maken: keuzestress om welke kleur je moet nemen! De Marble Time klok van Zuiver is namelijk verkrijgbaar in zwart, wit, grijs én groen. Door de neutrale kleuren past deze Zuiver klok perfect in ieder interieur. Een echte eyecatcher is de Zuiver klok Pendulum. Een ouderwets model uitgevoerd in modern beton. De Zuiver Cute beton klok is een schoonheid die in de loop der tijd niet verloren zal gaan!

Zuiver klokken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij iedere Zuiver klok kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Zuiver klok en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een klok van Zuiver, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast klokken heeft Zuiver ook prachtige spiegels, kussens en vazen.