Actie: -20% op alles van Louis Poulsen

Je ontvangt nu 20% korting op alle producten van Louis Poulsen. De actie geldt t/m 28 november.

Louis Poulsen: van wijnimporteur tot meesterverlichter

Het verhaal van designmerk Louis Poulsen begint al in 1874. In dat jaar begon Ludvig R. Poulsen een bedrijfje dat wijn importeerde. Helaas niet met veel succes, want het bedrijf stopte na vier jaar. Voor zijn tweede ondernemingspoging, een gereedschapswinkel, huurde Ludvig R. Poulsen zijn neefje Louis in. Hij werd later de naamgever van het verlichtingsmerk dat in 1924 van de grond kwam dankzij een samenwerking met ontwerper Poul Henningsen. Hij ontwierp de allereerste en inmiddels wereldberoemde PH-lamp, en daarmee was de eerste Louis Poulsen hanglamp een feit. Vanaf dat moment is het merk Louis Poulsen niet meer weg te denken uit de wereld van designverlichting. Het merk staat voor comfort, functie en ambiance, kenmerken die je bijvoorbeeld terugziet in de Louis Poulsen Cirque lampen.

Louis Poulsen AJ hanglampen: de kleintjes

De Louis Poulsen Cirque hanglamp 15 is de kleinste uit de Cirque collectie. Zoals de naam je vast al doet vermoeden heeft de hanglamp een diameter van 15 centimeter. Deze lamp is gemaakt van aluminium. Er bestaan drie verschillende kleurcombinaties zodat je eenvoudig de kleurcombinatie kunt uitkiezen die past bij jouw smaak. Door de lage IP-waarde van 20 kan deze lamp niet goed tegen de buitenlucht. Hang hem daarom vooral niet op in je tuin of op je terras. Hij komt wel prima tot zijn recht in de woonkamer, of juist in je slaapkamer. Elk van deze lampen vrolijken je interieur in elk geval op! Ga je liever voor een wat grotere variant? Dan is de Louis Poulsen Cirque hanglamp 22 wat voor jou. Afhankelijk van de grootte van je huis, of de ruimte waarin je deze lamp wilt ophangen is het formaat van belang. Wij helpen je graag een handje verder met de beste keuze voor deze lamp!

Louis Poulsen AJ bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Louis Poulsen. Dat betekent dat wij elk product uit de Louis Poulsen Cirque serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze Louis Poulsen Cirque collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Louis Poulsen Cirque collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.