Louis Poulsen Wohlert

In de Louis Poulsen Wohlert collectie vind je gelijknamige hanglampen die in verschillende ruimtes tot hun recht komen. Het maakt niet uit hoe groot de ruimte is die je voor ogen hebt, want deze hanglampen zijn er in verschillende groottes. Handig, toch? Om een speels effect te creëren, kun je ervoor kiezen om deze fraaie lampen in verschillende groottes op verschillende hoogtes bij elkaar te hangen. Zo ontstaat er een prachtig lichtspel. De Louis Poulsen Wohlert hanglamp 30 onderhoud je eenvoudig en de lichtbron vervang je gemakkelijk als deze kapot is. Deze lamp heeft een diameter van 30 centimeter en een hoogte van 32 centimeter. Wil je kennismaken met de andere blikvangers uit deze collectie? Bekijk dan de complete collectie!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Louis Poulsen design

Voor het complete verhaal achter Louis Poulsen gaan we terug naar het eind van de negentiende eeuw. In 1874 startte Ludvig R. Poulsen een bedrijfje in de import van wijn. Dit bleek al gauw geen succes. Daarom besloot hij na vier jaar ermee te stoppen. Toch was hij een echte ondernemer en begon daarom een nieuw bedrijf: een gereedschapswinkel. Hiervoor schakelde hij zijn neefje Louis Poulsen in. Niet veel later werd zijn naam verbonden aan dit verlichtingsmerk die in 1924 van de grond kwam. In dat jaar kwam een samenwerking tot stand met topontwerper Poul Henningsen. Hij is verantwoordelijk voor de allereerste, wereldberoemde lamp van dit verlichtingsmerk. We hebben het dan over de PH-lamp. Kenmerkend voor de lampen van Louis Poulsen is toch wel functie, comfort en ambiance. Inmiddels is Louis Poulsen uitgegroeid tot een prachtig merk in de designwereld.

Schitterende Louis Poulsen Wohlert hanglampen

De kap van deze lampen is gemaakt van opaalglas en door de opening aan de onderkant heb je gericht licht dat naar beneden schijnt. Zo geeft de kap van een hoge kwaliteit opaalglas een zeer prettig en zacht licht. Het grootste exemplaar uit deze lampenserie is de Louis Poulsen Wohlert 40. Deze lamp kun je een mooie plek geven in je woonkamer, hal of slaapkamer. Een andere ruimte is ook mogelijk, want door het minimalistische design voelt deze lamp zich in vrijwel elke ruimte thuis. De Louis Poulsen Wohlert 35 kun je dimmen tot de hoeveelheid licht die je nodig hebt. Deze collectie lampen is vernoemd naar de ontwerper van deze serie: Vilhelm Wohlert.

Louis Poulsen Wohlert bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Louis Poulsen. Dat betekent dat wij elk product uit de Louis Poulsen Wohlert serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.