Louis Poulsen Yuh

De naam van de Louis Poulsen Yuh serie komt van het Engelse woord ’you’. Deze lampen zijn er namelijk helemaal voor jou en jouw gemak. De lampenkap kan verschillende kanten op bewegen zodat het licht precies zo kan schijnen als jij op dat moment wilt. Zo kan de kap in hoogte worden versteld, om de standaard heen worden gedraaid of gekanteld worden. Zet de Yuh vloerlamp LED bijvoorbeeld naast de bank en verstel de kap naar beneden om je boek goed te kunnen lezen. Kantel hem om de hele bank van licht te voorzien bij visite of dim het licht wanneer je samen gezellig een film gaat kijken. De Yuh lamp van Louis Poulsen kan het allemaal en zal de hele dag met je meebewegen.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Louis Poulsen Yuh

Het Deense Louis Poulsen bestaat al sinds 1874 en dat is al bijna anderhalve eeuw. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een van de belangrijkste leveranciers wereldwijd. Ze produceren verlichting voor binnen en buiten met een sterk Scandinavisch karakter. De sfeer die de lamp met zich meebrengt wordt als heel belangrijk gezien. Dit is iets waar in het ontwerpproces al rekening mee wordt gehouden. Alle producten moeten indirect, zacht en uitnodigend zijn om zo harmonieus op te kunnen gaan in de ruimte. Het merk verkoopt nog steeds de klassiekers uit het verleden maar zorgt er ook voor de klassiekers van de toekomst te blijven ontwikkelen. Ze hebben dan ook een interessante lijst van ontwerpers met wie ze hebben samengewerkt die je terugziet in de collectie vloerlampen, wandlampen en tafellampen van Louis Poulsen.

Louis Poulsen Yuh lampen voor elke plek

Omdat het systeem van deze serie zo ontzettend handig is en eigenlijk overal in huis wel van pas komt, heeft Louis Poulsen drie verschillende modellen gemaakt. De Yuh wandlamp LED is bijvoorbeeld ideaal als bedlampje in de slaapkamer. Zo kan je nog lekker de krant lezen, een serie kijken en hoeft niemand het bed uit om het licht uit te doen. De Yuh tafellamp LED is ideaal op kantoor of op je bureau thuis. Alle modellen zijn voorzien van een geïntegreerde LED module en beschikken over een dimfunctie op het armatuur. Je kan kiezen of je het model in het zwart of wit wilt. Met zijn toegankelijke kleuren, het gebruiksgemak en zijn simplistische uiterlijk is deze lamp ook zeker iets voor jou.

Louis Poulsen Yuh bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Louis Poulsen. Dat betekent dat wij alle lampen uit de Louis Poulsen Yuh collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.