Sfeervol Louis Poulsen

Dit Deense merk is een klassieker op zichzelf. Deze verlichtingsproducent is namelijk al in 1874 opgericht. Toen al was er de Deense designtraditie van vorm volgt functie. Een uitgangspunt dat tegenwoordig nog steeds veel wordt gebruikt. En de functie van ieder product bij Louis Poulsen is licht. Vandaar dat dit altijd aan de start staat van het ontwerpproces. Het merk zorgt dat de ontwerpen het natuurlijke licht reflecteren en ondersteunen. Ieder detail van het ontwerp heeft daarom een duidelijke reden. Door gebruik te maken van echt vakmanschap zijn de lampen van dit merk van hoogwaardige kwaliteit. In combinatie met de esthetische waarde van de lampen hoopt het merk zo een aantrekkelijke sfeer te creëren binnen een ruimte. Misschien ook bij jou thuis?

Louis Poulsen reflecteert met tafellampen

Aangezien Louis Poulsen al meer dan honderd jaar bestaat, heeft het merk verschillende klassiekers in het assortiment. Een van de vele voorbeelden is de Panthella tafellamp. Deze is in 1971 ontworpen door Verner Panton. De organische vorm van de tafellamp is kenmerkend voor zijn stijl. Met dit model wilde Verner Panton een lamp ontwerpen waarvan zowel de voet als de kap als een reflector dienen. Door kunststof te gebruiken, heeft hij het effect inderdaad weten te behalen. De lamp geeft dus zowel direct als diffuus licht, een heel mooi en praktisch effect. In de jaren 70 kwam deze lamp in vele verschillende kleuren uit. Tegenwoordig is hij enkel in het wit verkrijgbaar. Een toegankelijke kleur die makkelijk te combineren is.

Louis Poulsen tafellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Louis Poulsen. Dat betekent dat wij alle Louis Poulsen tafellampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Louis Poulsen