Actie: -20% op alles van Louis Poulsen

Je ontvangt nu 20% korting op alle producten van Louis Poulsen. De actie geldt t/m 28 november.

Designklassiekers van Louis Poulsen

Aan het einde van de 19e eeuw begon de Deense ondernemer Ludvig R. Poulsen in Kopenhagen een winkel in gereedschap samen met zijn neef Louis Poulsen. De zaken gingen goed maar het duurde echter nog ruim twintig jaar voordat het bedrijf werd overgekocht en een designafslag nam. Het label kwam pas echt tot stand toen ze een samenwerking aangingen met topontwerper Poul Henningsen in 1924. Dankzij zijn talenten bracht het merk de ene na de andere iconische lamp op de markt, die tot de dag van vandaag schitteren in menig interieur. Ook andere designers en bedrijven kropen achter de tekentafel om (buiten)lampen voor Louis Poulsen te ontwerpen.

Sfeervolle Louis Poulsen vloerlampen

De PH familie is rijk aan verschillende vloerlampen, maar toch hebben ze eigenlijk allemaal iets weg van elkaar. Niet voor niets familie van elkaar. Zo is de Louis Poulsen PH 3,50-2,5 vloerlamp bijna een kopie van de Louis Poulsen PH 4,5-3,5 vloerlamp glas. Beiden mooie maatjes om naast je bank neer te zetten bijvoorbeeld. Het is maar net hoe groot een vloerlamp voor jou mag zijn. De grootste van het stel is de Louis Poulsen PH 80 vloerlamp. Heb jij de andere verschillen tussen deze familieleden al gevonden? Een totaal andere lamp is de Louis Poulsen Panthella vloerlamp. Vandaag de dag kun je deze lamp alleen nog bestellen in het wit. Voor een kleurrijke lamp, kun je dan toch beter kiezen voor de AJ vloerlamp. Om het licht te krijgen op de plek die jij wenst, kan de Louis Poulsen NJP vloerlamp LED jou een handje helpen. Deze lamp zou bijna een dansje wagen doordat de armen los van elkaar kunnen worden gebogen en zelfs de kap van de lamp beweegbaar is. Zo stel je eenvoudig het licht in op de plek die jij voor ogen hebt.

Louis Poulsen vloerlamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Louis Poulsen. Dat betekent dat wij alle Louis Poulsen vloerlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Louis Poulsen vloerlampen en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Louis Poulsen vloerlamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.