Louis Poulsen NJP

Op het eerste gezicht ogen de lampen misschien wat simpel, maar niets is minder waar. De Louis Poulsen NJP collectie bestaat uit een reeks tafellampen, wandlampen en vloerlampen. Neem bijvoorbeeld de Louis Poulsen NJP vloerlamp. Hij vormt een ware aanvulling op je interieur. Je kunt hem zo neerzetten als jij wilt. De lamp heeft namelijk meerdere armen die los van elkaar kunnen worden gebogen. Zelfs de lampenkap is beweegbaar. Deze flexibele vloerlamp is daarom multi-inzetbaar. Hij voelt zich eigenlijk overal wel thuis behalve in de buitenlucht. Ben je eigenlijk meer op zoek naar een tafellamp? Dan is de Louis Poulsen NJP mini misschien wel wat voor jou. Hij is eigenlijk exact hetzelfde als de vloerlamp, maar dan in de vorm van een tafellamp. Deze NJP mini lamp is je grootste vriend als je je favoriete boek gaat lezen…

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Louis Poulsen: van wijnimporteur tot meesterverlichter

Het verhaal van designmerk Louis Poulsen begint al in 1874. In dat jaar begon Ludvig R. Poulsen een bedrijfje dat wijn importeerde. Helaas niet met veel succes, want het bedrijf stopte na vier jaar. Voor zijn tweede ondernemingspoging, een gereedschapswinkel, huurde Ludvig R. Poulsen zijn neefje Louis in. Hij werd later de naamgever van het verlichtingsmerk dat in 1924 van de grond kwam dankzij een samenwerking met ontwerper Poul Henningsen. Hij ontwierp de allereerste en inmiddels wereldberoemde PH-lamp, en daarmee was de eerste Louis Poulsen hanglamp een feit. Vanaf dat moment is het merk Louis Poulsen niet meer weg te denken uit de wereld van designverlichting. Het merk staat voor comfort, functie en ambiance. De Louis Poulsen collectie bestaat uit een reeks bijzondere tafellampen, wandlampen en vloerlampen.

Louis Poulsen NJP lampen: klein, of toch groot?

Ben je op zoek naar een korte arm voor de wandlamp, of toch meer naar een lange arm? Voor Louis Poulsen is niets te veel. Beide lampen vind je in ons assortiment. Een wandlamp met een korte arm is de Louis Poulsen NJP short arm wandlamp LED. Deze lamp heeft niet alleen een functioneel design, maar is ook nog eens erg flexibel. De arm en de kap stel je eenvoudig in op de manier zoals jij het wilt. Zo heb je in elk geval de hoeveelheid licht die jij wenst op de juiste plek. Laat dat relaxmoment op de bank met je favoriete boek maar snel komen dan. Heb je liever een wandlamp met een lange arm? Dan is de Louis Poulsen NJP long arm wandlamp LED iets voor jou. Kenmerkend voor deze lamp is toch wel het strakke en simpele design. Dit lampje komt goed van pas als bedlampje of bij je bureau voor net dat beetje extra licht. Weet je wat handig is? Deze lamp heeft een timer die je kunt instellen op vier of acht uur. Voor de snelle slapers onder ons.

Louis Poulsen NJP bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Louis Poulsen. Dat betekent dat wij elk product uit de Louis Poulsen NJP serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie van Louis Poulsen collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Louis Poulsen NJP collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.