Gubi design

Het Deense Gubi is een familiebedrijf dat al tientallen jaren met succes opereert. Zo is dit merk al sinds 1967 bezig met het ontwerpen en produceren van niet alleen meubels, maar vooral ook verlichting. En laten dit nou net twee belangrijke productgroepen zijn die een groot deel van menig interieur sieren. Voor de oprichting van dit merk moeten we bij Lisbeth en Gubi Olsen zijn. Dit duo kon geld lenen van Lisbet haar moeder en zo konden ze in eerste instantie investeren. En met succes, want er zijn inmiddels al verschillende designklassiekers die de collectie van Gubi naar een hoger niveau tillen. Door zowel met Deense als internationale ontwerpers te werken, weten ze je bij Gubi keer op keer te verrassen met innoverende, verrassende en stijlvolle ontwerpen.

Gubi banken: rechttoe rechtaan of rond?

De vorm van een bank is van grote invloed op de uitstraling die het uiteindelijk krijgt en hoe deze past in jouw interieur. We kunnen ons alles voorstellen dat je misschien wel op zoek bent naar een strak en functioneel exemplaar. De Gubi Modern serie is daar het perfecte voorbeeld van. Een echte familiebank is de Gubi Modern Line bank 300cm. De combinatie van minimalisme, modern en elegant maakt hem tot een gewild exemplaar. Ga je toch liever voor een wat eleganter exemplaar? De Gubi Beetle bank past dan vast bij wat je zoekt. De ronde afwerkingen maken hem tot een vriendelijk exemplaar waar je maar al te graag op zit.

Gubi banken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gubi. Dat betekent dat wij alle Gubi banken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.