Gubi kasten

De collectie Gubi wandkasten heeft stijlvolle exemplaren die voor luxe en kwaliteit staan. De wandkasten lijken op elkaar qua design, maar ze zijn toch net wat anders. Dit zorgt ervoor dat ze goed te combineren zijn en je ze ook kunt onderscheiden. De Gubi Demon 5 wandkast 95 cm is een wandkast waar je u tegen zegt. De wandkast trekt meteen je aandacht zodra je de kamer binnenloopt. De wandkast bestaat uit vijf planken en zo heb je genoeg plek om al je spullen kwijt te kunnen. De planken bieden steun aan je producten die je hier kunt laten stralen. Benieuwd naar de andere Gubi wandkasten? Laat je verrassen door de mooiste exemplaren.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-12 van 12 producten Sorteren op 1-12 van 12 producten Terug naar boven

Gubi design

In 1967 is het familiebedrijf Gubi opgericht. Lisbeth en Gubi Olsen zijn gestart met Gubi. Door het geleende geld van hun moeder konden ze een begin maken. Jaren later is Gubi uitgegroeid tot een bekend en innovatief designmerk. Het Deense bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van designmeubels, designlampen en spiegels. Gubi werkt samen met Deense maar ook internationale ontwerpers. Gezamenlijk proberen ze verrassende en gebruiksvriendelijke producten te ontwerpen. De samenwerking is zo opgezet om de hoogst mogelijke kwaliteit te waarborgen. De Demon 1 wandkast 155 cm laat de kwaliteit goed zien. De wandkast is een betrouwbaar element in je interieur waar je op kunt bouwen. Zonder enig probleem draagt de wandkast al je boeken en favoriete decoraties.

Gubi wandkasten: trendy en klassiek

Als je een wandkast uitzoekt, is het belangrijk dat je een goede kiest. Wandkasten vallen op in je interieur en je wilt daarom niet zomaar een wandkast. Ook moet de kwaliteit goed zijn. Gubi heeft een collectie wandkasten die vast en zeker aan je eisen voldoen. De Gubi Dedal wandkast is hier een goed voorbeeld van. De wandkast springt meteen in het oog door de opvallende vorm. De wandkast geeft een speels effect. Dit komt doordat de planken niet recht zijn, maar lijken op een blokje uit Tetris. De wandkast stelt jouw spullen op een leuke manier tentoon. De acht verschillende variaties maken kiezen lastig. Gelukkig kun je de kleuren goed met elkaar mixen voor een nog speelser effect. Welke combinatie ga jij maken?

Gubi wandkasten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gubi. Dat betekent dat wij alle Gubi wandkasten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.