Gubi C-Chair

De stoelen van de Gubi C-Chair serie zijn ontworpen door Marcel Gascoin. Het ontwerp van de stoelen is sterk verbonden met de geschiedenis. Gascoin werkte namelijk als ontwerper en binnenhuisarchitect voor het Franse ministerie voor wederopbouw en stedenbouw na de Tweede Wereldoorlog. Er was een groot gebrek aan huizen en er moesten snel nieuwe huizen gebouwd en ingericht worden. De huizen waren kleiner waardoor de ontwerpen simpel en functioneel moesten zijn. Door het grote oog voor detail en met een elegante vorm hebben de ontwerpen toch een rijk gevoel en zijn ze tot de dag van vandaag een aanwinst voor het interieur. Zoals de C-Chair stoel met haar gevlochten rugleuning en zitting. Deze geeft je woonkamer een robuuste uitstraling en vult hem met historische waarde.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Gubi

Gubi is een Deens merk gespecialiseerd in meubels en verlichting voor in huis. Ze willen de luxe van het leven vieren. Het merk bestaat al sinds 1967. De collectie is een combinatie van designklassiekers en nieuwe producten en een mix van het verleden en het heden. Alle meubels zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met de ontwerper, met het uiteindelijke doel tot een serie authentieke, innovatieve en functionele meubels te komen. Het merk wil producten leveren die de zintuigen prikkelen, die mooi maar ook bruikbaar zijn. Deze waarden vonden ze ook terug in de ontwerpen van de C-Chair van Marcel Gascoin. Heel fijn dus dat Gubi ervoor heeft gezorgd dat deze stoelen nog steeds verkrijgbaar zijn. 

Zacht zitten met de Gubi C-Chair stoelen

Wanneer de gevlochten rieten zitvlakken niet zacht genoeg zijn heeft de C-Chair serie nog een model in de aanbieding. De C-Chair stoel gestoffeerd. Je kan kiezen of je het zitvlak of de rugleuning gestoffeerd wil hebben of allebei. Voor wat extra zachte ondersteuning wanneer je een thuiswerkdag hebt of wanneer je vrienden over hebt en lekker lang wil natafelen. Het simpele ontwerp wat door de volumineuze vormen van het frame een sterke uitstraling heeft, geeft je eettafel zo echt wat extra karakter. Door de keuze van het hout of het materiaal van de stoffering kan je er zelf helemaal voor kiezen welke sfeer de stoel bij jou thuis uit moet stralen.

Gubi C-Chair bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gubi. Dat betekent dat wij alles uit de Gubi C-Chair collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Gubi product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van de Gubi items, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.