Gubi Grossman

De Gubi Grossman serie is ontworpen door Greta Grossman. De meest iconische producten ontwierp zij in de jaren 1940 en 1950: de Grasshopper vloerlamp en de Cobra tafellamp. In 1950 won de Cobra lamp de Good Design Award en werd vervolgens tentoongesteld op de Good Design Show in het Museum of Modern Art. Grossman werd sterk beïnvloed door het Europese modernisme. De prachtige Grasshopper lamp werd voor het eerst geproduceerd in 1947. Het stalen statief is een beetje naar achteren gekanteld en heeft een langwerpige aluminium kap. Beide lampen zijn van uitzonderlijke kwaliteit en zullen je interieur voor altijd een boost geven!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-13 van 13 producten Sorteren op 1-13 van 13 producten Terug naar boven

Flinders is dé Gubi Grossman dealer van België

Flinders is officieel dealer van de Gubi Grossman familie van Greta Magnusson Grossman. We kunnen alle design lampen leveren. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van Gubi of heb je een meer technische vraag? Bel dan onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op.

Bij Flinders vind je geen namaak. Wij bestellen rechtstreeks bij de producent. Bestel je Gubi producten bij Flinders veilig en vertrouwd online. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel waarborg.