Gubi salontafels

Een salontafel geeft je de mogelijkheid om net wat meer spulletjes op neer te zetten. De collectie Gubi salontafels zijn stijlvolle exemplaren in verschillende groottes en ontwerpen. De Gubi Pedrera salontafel 106x86 heeft een buitengewoon onderstel en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en messing. Het doorzichtige tafelblad zorgt er in elk geval voor dat deze salontafel geen geheimen voor je heeft. En dat is maar goed ook. Nodig al je gasten maar uit, want dit tafelblad biedt genoeg ruimte voor lekkere hapjes en drankjes. Dat is niet het enige waar je hem voor kunt gebruiken. Je kunt er bijvoorbeeld ook je mooiste spullen op kwijt. Denk bijvoorbeeld aan een fraaie kandelaar voor wat extra sfeer of simpelweg een aantal van je favoriete tijdschriften. Het is maar net waar je hem voor nodig hebt.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-22 van 22 producten Sorteren op 1-22 van 22 producten Terug naar boven

Gubi Design

Gubi is een Deens familiebedrijf uit 1967 dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van designmeubels, designlampen en spiegels. Het merk Gubi is opgericht door Lisbeth en Gubi Olsen. Zij leenden geld van de moeder van Lisbeth om zo een start te kunnen maken. Veertig jaar later is Gubi een bekend en innovatief designmerk geworden. Gubi werkt samen met Deense, maar ook internationaal gerenommeerde designers. Samen met de designers maakt Gubi verrassende en gebruiksvriendelijke producten, die vooral voor de thuisomgeving geschikt zijn. Alle designmeubels worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met de ontwerpers, met het uiteindelijke doel een serie authentieke, innovatieve en functionele meubels neer te zetten van de hoogste kwaliteit. Gubi heeft een aantal goed geslaagde series waaronder de Bestlite en Grossman.

Gubi salontafels met een klassieke look

De meubels van Gubi komen vaak uitstekend tot hun recht in een ruimte met een klassieke touch. Zo ook de Gubi salontafels. De TS Table Glass salontafel 80cm heeft niet zomaar een glazen tafelblad, maar een van gekleurd glas. Van blauw tot groen en van grijs tot roze. De keuze ligt volledig bij jou. Om de keuze nog wat lastiger te maken, kun je ook kiezen voor een groter model: de TS Table Glass salontafel 105. Voor welke kleur je ook kiest, je haalt hoe dan ook een echte eyecatcher in je interieur. Deze tafel is op zichzelf al een plaatje om naar te kijken, maar je kunt hem nog mooier maken door er een designvaas met je lievelingsbloemen op te zetten.

Gubi salontafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gubi. Dat betekent dat wij alle Gubi salontafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Gubi en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of  contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.