Sorteren op

1-19 van 19 producten

Gubi Design

Gubi is een Deens familiebedrijf uit 1967 dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van designmeubels, designlampen en spiegels. Het merk Gubi is opgericht door Lisbeth en Gubi Olsen. Zij leenden geld van de moeder van Lisbeth om zo een start te kunnen maken. Veertig jaar later is Gubi een bekend en innovatief designmerk geworden. Gubi werkt samen met Deense, maar ook internationaal gerenommeerde designers. Samen met de designers maakt Gubi verrassende en gebruiksvriendelijke producten, die vooral voor de thuisomgeving geschikt zijn. Alle designmeubels worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met de ontwerpers, met het uiteindelijke doel een serie authentieke, innovatieve en functionele meubels neer te zetten van de hoogste kwaliteit. Gubi heeft een aantal goed geslaagde series waaronder de Gubi 3D.

Gubi barkrukken naar jouw smaak

Wat zo leuk is aan deze Gubi barkrukken, is dat je ze helemaal kunt stijlen zoals jij het wilt. De zitkuip is bijvoorbeeld verkrijgbaar in beukenhout, eikenhout en walnoot. Je kunt er ook voor kiezen om de zitkuip te bekleden met verschillende stofsoorten of leer. Om jouw gepersonaliseerde barkruk helemaal af te maken, kun je kiezen uit beukenhout, eikenhout, walnoot en verschillende kleuren kunststof als basis. Ga je graag voor een gestoffeerd exemplaar? Dan is de Gubi 3D gestoffeerde barkruk met houten onderstel 66 cm misschien wel wat voor jou. Mocht jouw bartafel 100 tot 105 centimeter hoog zijn, dan kun je beter voor de Gubi 3D gestoffeerde barkruk met houten onderstel 76 cm kiezen. Ga je liever voor een totaal ander design? Dan is de Gubi Beetle barkruk een prachtexemplaar. Een opvallende barkruk die vooral heerlijk zit. Een heerlijk glaasje wijn, of misschien wel je favoriete kop thee. Op deze barkruk geniet je er nog meer van.

Gubi barkrukken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gubi. Dat betekent dat wij alle Gubi barkrukken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Gubi barkruk en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een barkruk van Gubi, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.