Gubi TS

De Gubi TS staat voor ‘The Standard’, maar is zeker geen standaard salontafel. Het bijzondere ontwerp van ontwerpersduo GamFratesi is geïnspireerd op de architectuur van een gebouw in Copenhagen uit de jaren ‘30. In dit gebouw werd veel gebruik gemaakt van materialen als metaal en marmer. Deze onalledaagse combinatie van materialen zie je ook terug in de Gubi TS Table Marble salontafel 55. Het ronde tafelblad is gemaakt van massief marmer, dat rust op een onderstel van zwart metaal. Dit geeft de Gubi TS een klassieke uitstraling, maar wel met een strakke touch. Hierdoor past de Gubi TS zowel in een traditionele als een moderne inrichting.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-18 van 18 producten Sorteren op 1-18 van 18 producten Terug naar boven

Gubi Design

Gubi is een Deens familiebedrijf uit 1967 dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van design meubels, design lampen en spiegels. Het merk Gubi is opgericht door Lisbeth en Gubi Olsen. Zij leenden geld van de moeder van Lisbeth om zo een eerste start te maken. Veertig jaar later is Gubi een bekend en innovatief design merk geworden. Gubi werkt samen met Deense, maar ook internationaal gerenommeerde designers. Samen met de designers maakt Gubi verrassende en gebruiksvriendelijke producten, die vooral voor de thuisomgeving geschikt zijn. Alle design meubels worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met de ontwerpers, met het uiteindelijke doel een serie authentieke, innovatieve, en functionele meubels neer te zetten van de hoogste kwaliteit. En dit gaat ze goed af, want de designs van Gubi hebben al meerdere designprijzen gewonnen.

Gubi TS, de nieuwe standaard

De Gubi TS is er in vier verschillende afmetingen, dus er altijd een maat die perfect in jouw woonkamer past. De Gubi TS Table Marble bijzettafel 40 is de kleinste van de Gubi TS familie. Met een diameter van 40 centimeter heeft hij de perfecte maat om hem te combineren met andere salontafels. Wil je juist uitpakken met een mooie eyecatcher, dan is de Gubi TS Table Marble salontafel 105 een goede keuze. Door een diameter van, je raadt het al, 105 centimeter, vult deze salontafel de ruimte zonder dat het een massief object wordt. Dit is te danken aan het simplistische zwarte frame waar het marmeren tafelblad op rust. Voor de gulden middenweg is er de Gubi TS Table Marble salontafel 80. Dit is de perfecte afmeting voor een salontafel om ook mooie woonaccessoires op neer te zetten. Als je de moeilijke keuze van de afmeting gemaakt hebt, komt er nog een lastige keuze: de kleur. Het marmer is verkrijgbaar in de kleuren groen, bruin, wit en zwart. Welke vind jij het mooist?

Gubi TS bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gubi. Dat betekent dat wij alles uit de Gubi TS collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Gubi product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van de Gubi items, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.