Gubi fauteuils

De collectie Gubi fauteuils heeft stijlvolle exemplaren die voor luxe en comfort staan. De zoektocht naar een ideale fauteuil is niet lastig zodra je de varianten van Gubi hebt ontdekt. De Beetle Lounge fauteuil van Gubi is een toonzetter onder de fauteuils. Er is geen een andere fauteuil die zó uitgesproken is en tegelijkertijd bij heel veel woonstijlen past. Je kunt kiezen uit veel verschillende kleuren en patronen. Een klassieke zwarte variant of een velvet groene variant wat juist voor meer warmte in een interieur zorgt. De kwaliteit stelt je allesbehalve teleur. Zo kun je jarenlang genieten van je fauteuil. Droom weg naast de openhaard of in de hoek bij het raam. Het is maar net waar een van de Gubi fauteuils voor jou het best van pas komt.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-22 van 22 producten Sorteren op 1-22 van 22 producten Terug naar boven

Gubi design

Het Deense familiebedrijf Gubi is opgericht in Copenhagen in 1967. De oprichters zijn Lisbeth en Gubi Olsen. Door het geleende geld van hun moeder konden zij een start maken met hun bedrijf. Heel wat jaren later is het designmerk uitgegroeid tot een bekend en innovatief merk. Gubi is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van designlampen, designmeubels en enkele accessoires. Het merk werkt samen met verschillende Deense, maar ook internationale designers. De nauwe samenwerking zorgt voor een goede werksituatie en zo volgen de beste resultaten. Gubi staat voor verrassende en gebruiksvriendelijke producten. De focus ligt op producten voor gebruik in de thuisomgeving. Het doel is om authentieke, innovatieve en functionele meubels aan te bieden. Gubi heeft al heel wat geslaagde series en is steeds weer bezig om nieuwe pronkstukken te creëren.

Gubi fauteuils met een klassieke en trendy look

De Gubi fauteuils zijn stuk voor stuk een blik waard. Het is moeilijk om je ogen er vanaf te houden. De fauteuils zijn minimalistisch, modern en elegant tegelijk. Je kunt hem zo stijlen als je zelf wilt door de verschillende opties die je hebt in kleur en patroon. Neem bijvoorbeeld de Gubi Modern Line fauteuil. De stoel heeft prachtige, slanke benen wat een vrouwelijke uitstraling geeft. In 1994 was de fauteuil al uitgevonden, maar Gubi heeft hem opnieuw uitgebracht. Met groot succes is het tijdloze exemplaar weer helemaal geliefd onder de mensen. De fauteuil zit heerlijk waardoor je er zonder problemen urenlang op door kunt brengen.

Gubi fauteuils bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gubi. Dat betekent dat wij alle Gubi fauteuils kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Gubi en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.