Gubi Design

Gubi is een Deens familiebedrijf uit 1967 dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van design meubels, design lampen en spiegels. Het merk Gubi is opgericht door Lisbeth en Gubi Olsen. Zij leenden geld van de moeder van Lisbeth om zo een eerste start te maken. Veertig jaar later is Gubi een bekend en innovatief design merk geworden. Gubi werkt samen met Deense, maar ook internationaal gerenommeerde designers. Samen met de designers maakt Gubi verrassende en gebruiksvriendelijke producten, die vooral voor de thuisomgeving geschikt zijn. Alle design meubels worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met de ontwerpers, met het uiteindelijke doel een serie authentieke, innovatieve, en functionele meubels neer te zetten van de hoogste kwaliteit. En dit gaat ze goed af, want de designs van Gubi hebben al meerdere designprijzen in de wacht gesleept.

Gubi Modern Line banken

Op en top vrouwelijk, dat zijn de banken uit de Gubi Modern Line collectie. En dan bedoelen we niet dat ze vol tierelantijntjes zitten. De Gubi Modern Line bank 182cm bijvoorbeeld, heeft juist een golvende, vrouwelijke uitstraling die wordt ondersteund door prachtige benen. Maar ook de middelgrote variant, de Gubi Modern Line bank 240cm is een ware hit. Heb je veel ruimte in de woonkamer en zal een grote bank niet  misstaan, kijk dan eens naar de Gubi Modern Line bank 300cm. Deze bank van maar liefst drie meter is een echte eyecatcher. Naast de verschillende afmetingen, is de Gubi Modern Line verkrijgbaar in tientallen verschillende stofsoorten en kleuren. Voor welke maat of kleur je ook gaat, de verfijnde Gubi Modern Line in de nieuwe liefde in je leven.

Gubi Modern Line bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gubi. Dat betekent dat wij elke Gubi Modern Line bank kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke bank uit de Gubi Modern Line collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Gubi Modern Line bank, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.