Gubi tafels

Is jouw huis toe aan een nieuwe tafel? Gubi heeft een aantal mooie Gubi tafels voor jou in haar assortiment. Bijvoorbeeld de Gubi Dining Table eettafel ellips 230x120. Door de grootte van de tafel maak je niet alleen jezelf blij met deze tafel, maar ook je hele gezin of familie. Je kunt er namelijk gerust met acht personen aan zitten. Een andere tafel van Gubi die ook van gezelschap houdt is de Gubi Dining Table eettafel 200x100. Hij doet het niet alleen goed in gezinnen, maar ook op kantoren doet hij het goed. Hij voelt zich thuis in bijvoorbeeld een vergaderzaal. Om het sociale aspect te bevorderen zou je ook kunnen kiezen voor de Gubi Dining Table eettafel round 120. Kenmerkend voor Gubi tafels is toch wel dat ze erg stijlvol zijn en een aanvulling vormen voor je interieur. Wil je toch graag kennismaken met andere Gubi tafels? Neem dan een kijkje in het assortiment van Gubi. 

Sorteren op
Toon als:

1-47 van 47 producten

Gubi Design

Gubi is een Deens familiebedrijf uit 1967 dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van designmeubels, designlampen en spiegels. Het merk Gubi is opgericht door Lisbeth en Gubi Olsen. Zij leenden geld van de moeder van Lisbeth om zo een start te kunnen maken. Veertig jaar later is Gubi een bekend en innovatief designmerk geworden. Gubi werkt samen met Deense, maar ook internationaal gerenommeerde designers. Samen met de designers maakt Gubi verrassende en gebruiksvriendelijke producten, die vooral voor de thuisomgeving geschikt zijn. Alle designmeubels worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met de ontwerpers, met het uiteindelijke doel een serie authentieke, innovatieve en functionele meubels neer te zetten van de hoogste kwaliteit. Gubi heeft een aantal goed geslaagde series waaronder de Gubi 3D.

Gubi tafels: de kleintjes

Gubi heeft niet alleen grote tafels in haar assortiment, maar ook genoeg kleintjes. Zo kun je je interieur aankleden met een bijzettafel bijvoorbeeld. De Gubi Paper bijzettafel eiken 80 is een voorbeeld van zo’n bijzettafel. Heb je al goed gekeken naar deze tafel? Hij heeft een prachtig tafelblad! Het fineer is in twee richtingen haaks op elkaar op het blad gelegd. Eigenlijk is het een alleskunner, want door de afmeting kun je hem eigenlijk ook prima gebruiken als salontafel. Multifunctioneel dus. Wil je echt een bijzettafel? Dan is de Gubi Paper bijzettafel eiken 40 wat voor jou. De Gubi TS Table Marble salontafel 80 is een plaatje om naar te kijken. Je zou hem bijna niet gaan gebruiken, zo mooi is hij. Het onderstel van deze tafel in combinatie met het tafelblad maakt deze salontafel tot een echte eyecatcher. Heb je ruimte voor een grotere salontafel? Dan kan de Gubi Pedrera salontafel 106x86 misschien wel aan jouw wensen voldoen.

Gubi tafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gubi. Dat betekent dat wij alle Gubi tafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Gubi tafel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een tafel van Gubi, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven