Sorteren op

1-26 van 26 producten

Gubi Design

Gubi is een Deens familiebedrijf uit 1967 dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van design meubels, design lampen en spiegels. Het merk Gubi is opgericht door Lisbeth en Gubi Olsen. Zij leenden geld van de moeder van Lisbeth om zo een start te kunnen maken. Veertig jaar later is Gubi een bekend en innovatief design merk geworden. Gubi werkt samen met Deense, maar ook internationaal gerenommeerde designers. Samen met de designers maakt Gubi verrassende en gebruiksvriendelijke producten, die vooral voor de thuisomgeving geschikt zijn. Alle design meubels worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met de ontwerpers, met het uiteindelijke doel een serie authentieke, innovatieve, en functionele meubels neer te zetten van de hoogste kwaliteit. En dit gaat ze goed af, want de designs van Gubi hebben al meerdere designprijzen toegewezen gekregen.

Gubi Beetle stoelen

De ontwerpen van GamFratesi vormen een balans tussen traditionele elementen en verrassende invalshoeken. De eenvoud en functie van een stoel staat altijd centraal bij het duo, maar dit betekent zeker niet dat er geen emotie en verhaal achter het ontwerp zit. Zo ook bij de Gubi Beetle serie. De eetkamerstoel uit de Gubi Beetle serie, de Gubi Beetle stoel, bestaat uit simpele lijnen en vormen. De dunne, elegante stoelpoten doen denken aan de poten van een kever. De naam van de Gubi Beetle serie is dus niet zomaar gekozen. De inspiratie voor de serie haalde GamFratesi  uit het insectenrijk. Ook de Gubi Beetle barkruk heeft deze insectachtige kenmerken. Kevers zijn er in vele verschillende soorten en kleuren, dus de Gubi Beetle kan hierin niet achterblijven. De stoelen en barkrukken van Gubi Beetle zijn verkrijgbaar in verschillende stof- en leersoorten en in allerlei kleuren. Ga je voor een schutkleur of pak je juist uit met opvallend rood?

Gubi Beetle bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gubi Beetle. Dat betekent dat wij elke Gubi Beetle stoel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Gubi Beetle collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Gubi Beetle stoel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.