Gubi Bestlite

De Gubi Bestlite serie is een unieke collectie lampen van Robert Dudley Best. Bestlite is continu in productie gebleven sinds 1930. Onder de vele aanbidders bevinden zich bekende namen als Winston Churchill. Robert Dudley Best werd in zijn ontwerpen beïnvloed door de Bauhaus stroming. Bauhaus was een school in Duitsland dat praktische ambachten met de schone kunsten combineerde. Bauhaus had een grote invloed op de latere ontwikkeling van de kunst, architectuur, grafisch ontwerp, interieur en industriële vormgeving. De Bauhaus stijl werd een van de meest invloedrijke krachten achter de modernistische architectuur en modern design. De Gubi Bestlite lampen zijn onderdeel van de permanente collectie van zowel het Victoria & Albert Museum als het Design Museum in Londen. Geliefd bij architecten en designliefhebbers geniet Gubi Bestlite vandaag de dag een wereldwijde iconische status.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-12 van 12 producten Sorteren op 1-12 van 12 producten Terug naar boven

Gubi Design

Gubi is een Deens familiebedrijf uit 1967 dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van designmeubels, designlampen en spiegels. Het merk Gubi is opgericht door Lisbeth en Gubi Olsen. Zij leenden geld van de moeder van Lisbeth om zo een start te kunnen maken. Veertig jaar later is Gubi een bekend en innovatief designmerk geworden. Gubi werkt samen met Deense, maar ook internationaal gerenommeerde designers. Samen met de designers maakt Gubi verrassende en gebruiksvriendelijke producten, die vooral voor de thuisomgeving geschikt zijn. Alle designmeubels worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met de ontwerpers, met het uiteindelijke doel een serie authentieke, innovatieve, en functionele meubels neer te zetten van de hoogste kwaliteit. De Bestlite BL7 wandlamp met stekker is een van producten uit de goed geslaagde lampen collectie.

Gubi Bestlite hanglampen

De Gubi Bestlite collectie bestaat onder andere uit een aantal prachtige hanglampen. Toen de hanglampen in de jaren dertig werden ontworpen, werden ze al snel omarmt door de kenners. En wij snappen precies waarom! De elegante vorm past perfect in iedere ruimte, en voor iedere plek is er een toepasselijke maat. De Gubi Bestlite BL9 hanglamp medium is met een diameter van 21 centimeter de middelste maat van de hanglampen. Deze lamp hangt bijvoorbeeld mooi in de keuken. De Gubi Bestlite BL9 hanglamp large heeft een diameter van 40 centimeter. Deze lamp staat prachtig in de slaapkamer. Ga je voor extra groot, kijk dan eens naar de Gubi Bestlite BL9 hanglamp extra large. Deze gigant met een diameter van 60 centimeter hangt perfect boven de eettafel. Zo maak je van je eetkamer een echte eyecatcher.

Flexibele Gubi Bestlite collectie

In de serie Gubi Bestlite verlichting vind je zeker een lamp die bij jouw wensen past. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een wandlamp met een groot bereik? Daar past de flexibele Gubi Bestlite BL10 wandlamp perfect bij. De arm van de lamp bestaat uit twee delen, die onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Zo heb je altijd een lamp bij de hand. Zoek je juist een functionele tafellamp? Kijk dan eens naar de Gubi Bestlite BL1 tafellamp. Je kunt deze tafellamp tot op zekere hoogte verstellen én hem om zijn as laten draaien, zodat je het licht precies richt waar je het wilt. Maar ook voor vloerlampen kan je terecht bij deze veelzijdige collectie. De Gubi Bestlite BL3 vloerlamp is een voorbeeld van een mooie vloerlamp uit de Gubi Bestlite collectie. Net als de andere lampen in deze serie, is de lamp leverbaar in wit, off white en zwart.

Gubi Bestlite bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gubi. Dat betekent dat wij alles uit de Gubi Bestlite collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Gubi product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van de Gubi items, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.