Gubi Design

Gubi is een Deens familiebedrijf uit 1967 dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van designmeubels, designlampen en spiegels. Het merk Gubi is opgericht door Lisbeth en Gubi Olsen. Zij leenden geld van de moeder van Lisbeth om zo een start te kunnen maken. Veertig jaar later is Gubi een bekend en innovatief designmerk geworden. Gubi werkt samen met Deense, maar ook internationaal gerenommeerde designers. Samen met de designers maakt Gubi verrassende en gebruiksvriendelijke producten, die vooral voor de thuisomgeving geschikt zijn. Alle designmeubels worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met de ontwerpers, met het uiteindelijke doel een serie authentieke, innovatieve, en functionele meubels neer te zetten van de hoogste kwaliteit. De Gubi Bestlite BL7 wandlamp met stekker is een van producten uit de goed geslaagde Gubi Bestlite Serie.

Gubi Bestlite hanglampen

De Gubi Bestlite collectie bestaat onder andere uit een aantal prachtige hanglampen. Toen de hanglampen in de jaren dertig werden ontworpen, werden ze al snel omarmt door de kenners. En wij snappen precies waarom! De elegante vorm past perfect in iedere ruimte, en voor iedere plek is er een toepasselijke maat. De Gubi Bestlite BL9 hanglamp medium is met een diameter van 21 centimeter de middelste maat van de hanglampen. Deze lamp hangt bijvoorbeeld mooi in de keuken. De Gubi Bestlite BL9 hanglamp large heeft een diameter van 40 centimeter. Deze lamp staat prachtig in de slaapkamer. Ga je voor extra groot, kijk dan eens naar de Gubi Bestlite BL9 hanglamp extra large. Deze gigant met een diameter van 60 centimeter hangt perfect boven de eettafel. Zo maak je van je eetkamer een echte eyecatcher.

Flexibele Gubi Bestlite collectie

In de serie Gubi Bestlite verlichting vind je zeker een lamp die bij jouw wensen past. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een wandlamp met een groot bereik? Daar past de flexibele Gubi Bestlite BL10 wandlamp perfect bij. De arm van de lamp bestaat uit twee delen, die onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Zo heb je altijd een lamp bij de hand. Zoek je juist een functionele tafellamp? Kijk dan eens naar de Gubi Bestlite BL1 tafellamp. Je kunt deze tafellamp tot op zekere hoogte verstellen én hem om zijn as laten draaien, zodat je het licht precies richt waar je het wilt. Maar ook voor vloerlampen kan je terecht bij deze veelzijdige collectie. De Gubi Bestlite BL3 vloerlamp is een voorbeeld van een mooie vloerlamp uit de Gubi Bestlite collectie. Net als de andere lampen in deze serie, is de lamp leverbaar in wit, off white en zwart.

Gubi Bestlite bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gubi Bestlite. Dat betekent dat wij elke Gubi Bestlite lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Gubi Bestlite collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Gubi Bestlite lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.