Muuto Airy

De Muuto Airy collectie bestaat uit een stel salontafels en bijzettafels die goed van pas komen in je woning. Door het toegankelijke, minimalistische design vinden de salontafels hun weg eigenlijk in elk(e) ruimte en soort interieur. De Muuto Airy collectie is ontworpen door Cecilie Manz. In al haar ontwerpen staan eenvoud en de wijze waarop wordt gewerkt naar een puur, esthetisch en verhalend design centraal. De serie heeft niet voor niets de naam ‘Airy’ gekregen. Door het dunne stalen frame lijkt het namelijk net alsof het blad van deze salontafel gewoon boven de grond zweeft in plaats van er stevig op te staan. De Muuto Airy salontafel small is daar een mooi voorbeeld van. De tafels zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs, wit en plum. Geef hem een plekje voor je bank, zet er een vaas met bloemen op en het plaatje is compleet.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Muuto: hoe het ooit begon

Het ontwerpersduo Peter Bonnén en Kristian Byrge besloot in 2006 om het Deense designlabel Muuto te starten. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: 'Muutos' betekent 'nieuw perspectief'. Dat laat ook direct zien dat de ontwerpers van Muuto constant bezig zijn met het ontwerpen van creatief, innoverend en avontuurlijk design. Het ontwerpersteam van Muuto bestaat uit een gevarieerd gezelschap van gerenommeerde ontwerpers tot jonge, talentvolle ontwerpers. Door deze mix ontstaan er totaal verschillende en verrassende ontwerpen die toch de visie van Muuto ondersteunen. Elk jaar laat Muuto je weer kennismaken met een nieuwe collectie producten die je interieur absoluut naar een hoger plan tillen. De salontafels van Muuto zijn daar een goed voorbeeld van.

Muuto Airy voor ieder interieur

Het luchtige ‘Airy’ design staat in ieder interieur goed. De Muuto Airy familie is verkrijgbaar in vier verschillende formaten. Zo kun je kiezen uit de salontafels Airy small, Airy medium en Airy large en de Airy Half Size bijzettafel van Muuto. De naam verklapt al dat deze tafel iets anders is dan de andere Airy tafels, hij is namelijk de helft kleiner. Door dit kleinere formaat is deze variant van de bijna zwevende Airy tafel perfect als bijzettafeltje voor naast de bank of het bed. De tafel lijkt op het eerste gezicht eenvoudig maar wie goed kijkt ziet dat hier heel wat vakmanschap in zit. De Airy tafelbladen zijn afgewerkt met Nano laminaat, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over krassen en vingerafdrukken.

Muuto Airy bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij alle producten uit de Muuto Airy collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.