Muuto opbergmanden

Met iedere Restore Muuto opbergmand wordt opruimen een eitje. Want net als een ei zijn de manden van Muuto zowel zacht als hard. Het polymeervilt waar de manden van gemaakt zijn geven namelijk een zacht uiterlijk, maar zijn heel stevig. Deze vilten krachtpatsers gaan dan ook een hele tijd mee. Bovendien is iedere Muuto mand verkrijgbaar in prachtige kleuren. Neem bijvoorbeeld de Muuto Restore opbergmand. Hij is in maar liefst negen kleuren beschikbaar: van geel tot burnt orange en van dusty green tot sand. Een leuk weetje: het vilt van de Muuto opbergmanden zijn gemaakt van gerecyclede PET flessen, vandaar ook de naam Restore. De handige Muuto mand is 48 centimeter breed, 35 centimeter diep en 23 centimeter hoog. Groot genoeg dus om van alles in kwijt te kunnen. Kortom, de duurzame Muuto Restore opbergmand is ideaal om orde in jouw huis te scheppen!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Muuto Design

Het Deense duo Peter Bonnén en Kristian Byrge richtte in 2006 het designlabel Muuto op. De naam van het merk is ontleend aan het Fins, waar 'Muutos’ zoveel betekent als 'nieuw perspectief'. De beide heren hebben namelijk de ambitie om de Scandinavische designwereld een nieuwe impuls te geven. Hun ontwerpen zijn dan ook avontuurlijk en vernieuwend. Peter Bonnén en Kristian Byrge zetten Scandinavië; op de kaart als het gaat om design meubelen. Onder de vlag van Muuto bieden zij jonge Scandinavische ontwerpers de kans om in alle vrijheid nieuwe designs te ontwikkelen. Muuto werkt daarnaast samen met gerenommeerde ontwerpers uit Scandinavië, zoals Norway Says, Louise Campbell, Form Us With Love en Harri Koskinen. Ieder jaar komen nieuwe ontwerpen op de markt waardoor de collectie meer en meer volwassen wordt. Het assortiment van Muuto bestaat uit speelse en kleurrijke ontwerpen, zoals de Muuto Restore collectie. Lees hier tips voor een opgeruimd huis.

Een gerecyclede Muuto mand

De Restore mand van Muuto vragen erom gebruikt te worden, voor alles wat los en vast zit in je huis. De grote schoonmaak kan beginnen! Met de Muuto Restore Tray opbergbak in huis is opbergen toch ineens heel leuk. Dus verzamel je kranten en tijdschriften en geef de opbergmand van Muuto een mooi plekje. Geen zooi in huis? Geen zorgen, met deze Restore opbergbak ga je vanzelf op zoek naar spulletjes. De opbergbak heeft een lengte van 38,8 centimeter, een breedte van 31,3 centimeter en is 12 centimeter hoog. Dat de opbergmanden gemaakt zijn van PET flessen zie je niet terug in het egale, zachte vilt. Kijk maar naar de Muuto Restore Round opbergmand. Deze mooie mand is verkrijgbaar in de kleuren grijs, zwart, black melange, groen en midnight blue. De Muuto Restore opbergmand heeft een doorsnede van 52 centimeter en is 23,5 centimeter hoog. Je kan er dus van alles in kwijt!

Muuto opbergmand bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij elke Muuto opbergmand kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke opbergmand van Muuto en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Muuto opbergmand, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.