Naar boven

Muuto accessoires

Muuto heeft de mooiste accessoires. Erg leuk is de Bulky porseleinen servies-set. Prachtig van vorm en goed in het gebruik. Beschikbaar zijn de melkkan, suikerpot, theepot, voorraadpot en theekop. Handig zijn de restore opbergmanden. Alles past erin en je hoeft de mand niet in een hoekje te zetten, hij is op zich zelf mooi genoeg. Dat de accessoirelijn zeer divers is moge duidelijk zijn. Zo omvat de collectie de mooie haken sets (The Dots), schalen, karafs en sinds kort ook de kussens. Als je wilt kun je je hele huis aankleden met Muuto accessoires!

Sorteren op

1-32 van 32 producten

Muuto accessoires: scherp geprijsd & snel geleverd

Flinders is official dealer van alle accessoires van Muuto. Wij hebben veel op voorraad en kunnen meestal snel leveren. Daarnaast proberen wij je altijd de laagste prijs te bieden! Ben je op zoek naar een specifieke accessoire en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar. Flinders voert het BeCommerce kwaliteitslabel. Hiermee ben je verzekerd van veilig en vertrouwd online winkelen.

Naast accessoires heeft Muuto prachtige stoelen, tafels, kasten, banken en lampen.

Flinders klanten beoordelen de producten van Muuto accessoires gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Muuto