Muuto In Situ

Met de Muuto In Situ bank kun je alle kanten op! Deze modulaire hoekbank is verkrijgbaar in veel verschillende combinaties waardoor er voor ieder wat wil is. De Muuto In Situ bank heeft een modern ontwerp dat dankzij de elegante vormen en het modulaire karakter opvalt zonder te overschreeuwen. Wat zo fijn is aan modulaire hoekbanken is dat er altijd een plek om te relaxen in de hoek is, en dat je de bank zo kunt aanpassen dat deze helemaal is zoals jij de vorm het liefste hebt. Een 2 seater, 3 seater of een sofa met lange ligplek? Alles kan met In Situ van Muuto!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-12 van 12 producten Sorteren op 1-12 van 12 producten Terug naar boven

Muuto brengt nieuwe perspectievem

Alhoewel de ontwerpstijl van Muuto geworteld zit in de traditie van het Scandinavische design, doet dit merk alles toch net even anders. De ontwerpers van Muuto brengen nieuwe perspectieven naar de Scandinavische stijl, met als uitkomst deze originele ontwerpen. Deze filosofie is doorgetrokken door het hele bedrijf en begint zelfs in de naam Muuto: in het Fins betekent het woord ‘muutos’ namelijk ‘nieuw perspectief’. Ben je dus op zoek naar een nieuw perspectief voor in je interieur omdat je iets helemaal anders wilt, of wil je je bestaande inrichting juist in een nieuw licht zien? Dan ben je bij Muuto aan het goede adres! De prachtige items zijn over de hele wereld populair, en wij snappen wel waarom.

Een bank voor elke samenstelling

Het fijne aan een modulaire hoekbank van Muuto is niet alleen dat de bank op jouw interieur aan te passen is, maar ook dat de bank geschikt is voor alle mogelijke gezinsamenstellingen. Of je nou een gezin van 7 of van 1 bent, er is altijd wat mogelijk met een van de Muuto In Situ banken. Ben je met een klein aantal mensen thuis? Kies dan bijvoorbeeld voor de prachtige Muuto In Situ 2 seater, een In Situ 2 zits bank. Deze bank is lekker compact, maar biedt toch genoeg ruimte om languit op te kunnen relaxen. Het beste van twee werelden, dus!

Muuto In Situ bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij alle Muuto In Situ banken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Muuto In Situ bank en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Muuto In Situ bank, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.