Muuto fauteuils

De Muuto fauteuils nodigen je graag uit om plaats te nemen. Kijk eens naar de Muuto Oslo fauteuil. Deze fauteuil past ten eerste al goed in de Scandinavische woonstijl thuis door de naam die hij heeft gekregen. Deze naam wekt misschien ook direct wat koude gevoelens bij je op, maar als je hem ziet zijn deze direct weer verdwenen. Niet gek, want door het fraaie design neem je het liefst direct plaats. Pak je favoriete boek en een lekkere kop koffie, dan kom jij je relaxtijd comfortabel door. Breng je graag wat kleur aan in huis of kies je liever voor een neutrale kleur? In deze collectie hoef je je daar geen zorgen om te maken, want je hebt de keuze uit verschillende neutrale en kleurrijke tinten. Wil je meer Muuto fauteuils zien? Bekijk dan het complete aanbod.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-21 van 21 producten Sorteren op 1-21 van 21 producten Terug naar boven

Design van Muuto

Designmerk Muuto is een relatief jong label in de designwereld. In 2006 richtten de heren Peter Bonnén en Kristian Byrge het Deense designlabel op. Dit merk kenmerkt zich door een rijkelijk gevuld assortiment vol innoverende, creatieve en avontuurlijke ontwerpen waar je direct van onder de indruk raakt. Maar waar staat Muuto voor? ‘Muutos’ betekent ‘nieuw perspectief’ in het Fins. Daarom past deze merknaam ook helemaal thuis in het straatje producten dat Muuto verkoopt. Met de producten die ze maken, willen ze net even wat anders zijn en dat lukt ze prima. Het gevarieerde ontwerpersteam vol jonge en talentvolle ontwerpers uit Scandinavië laten je elke keer weer kennismaken met producten die net even wat anders zijn. De producten van Muuto zijn vrij toegankelijk en doen het daarom goed in eigenlijk elk interieur.

Supercomfortabele Muuto fauteuils

Een bank zie je in vrijwel elke woonruimte wel terug. Een fauteuil wordt nog wel eens vergeten en dat terwijl een ieder zo’n relaxte zitplaats verdient. Kijk eens naar de Muuto Oslo fauteuil. Deze fauteuil past ten eerste al goed in de Scandinavische woonstijl thuis door de naam die hij heeft gekregen. Deze naam wekt misschien ook direct wat koude gevoelens bij je op, maar als je hem ziet zijn deze direct weer verdwenen. En natuurlijk vergeten we de Muuto Fiber collectie niet. De Muuto Fiber serie is een mooie reeks stoelen van de ontwerpers Iskos en Berlin. De Muuto Fiber serie is met zijn soepele lijnen en ronde zitkuip het perfecte voorbeeld van een collectie comfortabele stoelen.

Muuto fauteuils bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij alle Muuto fauteuils kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.