Muuto Linear

De Muuto Linear serie bevat buitenmeubilair compleet opgebouwd uit rechte lijnen. Het simplistische uiterlijk van deze tafels en banken zorgt ervoor dat je niet snel op het ontwerp uitgekeken raakt en je er dus vele zomers van kunt genieten. Het staal dat is gebruikt, is voorzien van een matte poedercoatlaag die weerbestendig is. De gleuven in het midden van de tafels lijken een interessant designdetail, maar zijn in werkelijkheid vooral erg praktisch. Omdat het tafelblad licht naar het midden toe afloopt, zal het water van een regenbui zich hier verzamelen en via de zijkanten wegstromen. De tafel is in twee formaten en in verschillende kleuren beschikbaar met de Linear tafel 140x80 als klein formaat en de Linear tafel 200x80 als de grote versie. Het is maar net hoe groot je tuin of je familie is.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-27 van 27 producten Sorteren op 1-27 van 27 producten Terug naar boven

Muuto, een nieuw perspectief

Muuto is een Deens designlabel dat in 2006 opgericht is. Je kunt veel van de Scandinavische designtraditie terugvinden in hun werk. Zo wordt er veel belang gehecht aan esthetiek, functionaliteit, vakmanschap en een eerlijk uiterlijk. Maar dit jonge merk heeft ook als doel een nieuw perspectief op Scandinavisch design bieden. Dit doen ze door op een uitdagende en creatieve manier te denken en door gebruik te maken van nieuwe vooruitstrevende materialen en technieken. En juist dit perspectief brengt ons bij de naam van het merk. 'Muutos' betekent namelijk nieuw perspectief in het Fins. Voor het opbouwen van hun collectie werken ze samen met verschillende hedendaagse ontwerpers die ze heel zorgvuldig uitkiezen en met wie ze nauw samenwerken. Zo bedacht de Deense Thomas Bentzen deze moderne Linear serie voor dit merk. Lees hier tips om je metalen tuinmeubelen te onderhouden.

Muuto Linear: simplistisch en stijlvol in één

Naast tafels bevat deze serie ook een bankje in twee formaten. Deze is voorzien van hetzelfde handige waterafvoersysteem. Zet de Muuto Linear bank 110 bijvoorbeeld tegen de schuur of tegen de muur in de tuin waar net altijd precies het avondzonnetje schijnt. Deze bank is uiteraard ook perfect te gebruiken in combinatie met de tafel uit deze serie. Je kunt hem aan een kant gebruiken, maar ook aan twee kanten. De formaten zijn zo op elkaar afgesteld dat je beide bankjes precies onder de tafel kunt schuiven. De tafels en bankjes zijn allemaal in vier verschillende kleuren verkrijgbaar. Voor een uniform geheel kun je voor dezelfde kleur gaan. Richt je je tuin graag wat speelser in? Kies dan voor de bankjes in een andere kleur dan de tafel. Het is aan jou!

Muuto Linear bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij alle producten uit de Muuto Linear collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.