Muuto bijzettafels

De bijzettafels van Muuto zijn bijzonder mooie meubels. Je zet er gemakkelijk een naast de bank, of naast het bed, en je kunt er van alles op kwijt. Het elegante design staat in ieder interieur goed. De Muuto bijzettafels hebben een bijzonder en tijloos karakter met een Scandinavische touch. Een perfect voorbeeld is de Muuto Around Coffee bijzettafel small. De Around Coffee bijzettafel is een prettige bijzettafel voor iedereen. Ook als je eigenlijk meer van thee houdt. Omdat de bijzettafels van Muuto in verschillende kleuren en afmetingen te koop zijn, kan je ook verschillende bijzettafels combineren voor een leuk effect. Je kunt de tafel makkelijk verplaatsen en hierdoor kan hij in verschillende ruimtes voor verschillende doelen dienen.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-13 van 13 producten Sorteren op 1-13 van 13 producten Terug naar boven

Meer over Muuto

Het relatief jonge merk Muuto heeft het in korte tijd ver geschopt in designbranche. Peter Bonnén en Kristian Byrge zetten met dit Deense merk Scandinavië op de kaart als het gaat om design meubelen. Een klein lesje Noors leert dat Muutos 'nieuw perspectief' betekent. En dat is precies waar het designlabel Muuto voor staat: met een frisse blik nieuw Scandinavisch design brengen. Onder de vlag van Muuto bieden zij jonge Scandinavische designers de kans om in alle vrijheid nieuwe ontwerpen op de markt te brengen. De eerste designs zijn inmiddels gelanceerd door topontwerpers als Norway Says, Harri Koskinen, Form Us With Love en Louise Campbell. Muuto timmert ondertussen hard aan de weg. Ieder jaar worden er nieuwe ontwerpen gelanceerd waardoor de collectie meer en meer volwassen wordt.

Scandinavische bijzettafel van Muuto

Met de Muuto Relate bijzettafel haal je een mooi design exemplaar in huis. De elegante bijzettafel is ontworpen door design studio Big-Game. De tafel bestaat uit twee vlakken die verbonden zijn door een grafische poot. Op deze manier is de Relate bijzettafel dienblad en tafel ineen. Een bekende Muuto bijzettafel is de Muuto Soft bijzettafel 41x48. De beroemde, Zweedse ontwerper Jens Fager liet zich voor het ontwerpen van de Soft bijzettafel leiden door zijn eigen ontwerpfilosofie. De tafel heeft een minimalistisch en tijdloos ontwerp, maar aanwezig karakter. Deze combinatie maakt dat de Soft bijzettafel met vrijwel iedere interieurstijl te combineren is. Hierdoor kun je leuke bijzettafel in iedere soort ruimte plaatsen. daarnaast in een reeks kleuren en formaten verkrijgbaar die je ook met elkaar kunt combineren.

Muuto bijzettafel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij elke Muuto bijzettafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Muuto bijzettafel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Muuto bijzettafel , dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.