Naar boven
Sorteren op

1-2 van 2 producten

Muuto design

Het Deense designlabel Muuto is alweer heel wat jaren geleden opgericht door de vrienden Peter en Kristian. We praten dan over 2006. Een meubelbedrijf dat eigenlijk alles in petto heeft om jouw interieur compleet in te richten. Van hanglampen tot eettafels en van banken tot vazen. De designontwerpen zijn stuk voor stuk minimalistisch en daardoor eenvoudig te combineren met verschillende woonstijlen. En je kunt ervan op aan dat de producten je geven wat je van ze verwacht. Zo wordt de functionaliteit nooit uit het oog verloren. Leuk om te weten: Muuto’s is Fins en betekent nieuw perspectief. Dat laat ook direct zien waar dit merk voor staat: keer op keer nieuw Scandinavisch design brengen en wel met een frisse blik.

Muuto spiegels waar je blij van wordt

Het voordeel van de Muuto spiegels is niet alleen dat ze jou laten zien hoe je voor de dag komt en een ruimte optisch groter kunnen maken, want ze vormen ook nog eens een stijlvol detail binnen jouw interieur. Door het prachtige ontwerp kunnen we jou ervan verzekeren dat de Framed spiegels een absolute decoratieve aanwinst zijn. Ga jij het liefst voor een kunstig geheel op een wand? Dan kun je bijvoorbeeld de Framed spiegel large. Het leuke is dat ze in de kleuren grijs, taupe en roze beschikbaar zijn. Ze zijn stuk voor stuk gemaakt van staal met een poedercoating eroverheen. Weet jij het al?

Muuto spiegels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij elke Muuto spiegel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Muuto spiegel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Muuto spiegel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.