Actie: -20% op alles van Muuto

Je ontvangt nu 20% korting op alle producten van Muuto. De actie geldt t/m 28 november.

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Muuto Design

Het Deense duo Peter Bonnén en Kristian Byrge richtte in 2006 het designlabel Muuto op. De naam van het merk is ontleend aan het Fins, waar 'Muutos' zoveel betekent als 'nieuw perspectief'. De beide heren hebben namelijk de ambitie om de Scandinavische designwereld een nieuwe impuls te geven. Hun ontwerpen zijn dan ook avontuurlijk en vernieuwend. Peter Bonnén en Kristian Byrge zetten Scandinavië dan ook op de kaart als het gaat om designmeubelen. Onder de vlag van Muuto bieden zij jonge Scandinavische ontwerpers de kans om in alle vrijheid nieuwe designs te ontwikkelen. Muuto werkt daarnaast samen met gerenommeerde ontwerpers uit Scandinavië, zoals Norway Says, Louise Campbell, Form Us With Love en Harri Koskinen. Ieder jaar komen nieuwe ontwerpen op de markt waardoor de collectie meer en meer volwassen wordt.

Stijlvolle Muuto Reflect dressoirs

Een dressoir kan je interieur eenvoudig naar een hoger niveau tillen. De Muuto Reflect sideboard dressoir heeft een breedte van 105 centimeter, een diepte van 40 centimeter en een hoogte van 69,4 centimeter. Het Reflect sideboard dressoir van Muuto is geïnspireerd op het natuurlijke licht van Scandinavië dat zo in jouw interieur reflecteert. Is je al iets opgevallen aan dit fraaie product? De lades hebben allemaal een andere dikte en dat zorgt nou net voor die speelse uitstraling. Hij is ook eenvoudig in gebruik door de twee deuren die in het ontwerp zijn meegenomen. Er zitten drie royale lades in de kast verwerkt waar je je spullen in kwijt kunt. Denk bijvoorbeeld aan je kleding, sleutels of rondslingerende papieren. Het is maar net waar je hem plaatst in je woning.

Muuto Reflect bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij alle producten uit de Muuto Reflect collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.