Muuto 70/70

Ken je de Muuto 70/70 tafel al? Hij is niet alleen in verschillende kleuren te verkrijgen, maar ook in verschillende formaten. Zo maakt Muuto jou het toch wel een stuk gemakkelijker om een tafel te vinden die aansluit bij jouw wensen en behoeften. De Muuto 70/70 tafel 225x90 is gebaseerd op geometrische vormen die perfect met elkaar in belans zijn. De tafel rust op twee vierkante frames die 70 bij 70 centimeter meten. Ah, vandaar de naam dus! Een ander mooi detail is het rechthoekige tafelblad. Als je goed kijkt zie je op de mooie rand de houtkleur nog. Deze tafel is 225 centimeter lang, 90 centimeter breed en 73 centimeter hoog. Heb je binnenkort een diner op de planning staan met vrienden? De Muuto 70/70 tafel kan jou hier een handje bij helpen. Laat het dineren maar beginnen!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-18 van 18 producten Sorteren op 1-18 van 18 producten Terug naar boven

Scandinavisch Muuto

Het Deense duo Peter Bonnén en Kristian Byrge richtte in 2006 het designlabel Muuto op. De naam van het merk is ontleend aan het Fins, waar 'Muutos' zoveel betekent als 'nieuw perspectief'. De beide heren hebben namelijk de ambitie om de Scandinavische designwereld een nieuwe impuls te geven. Hun ontwerpen zijn dan ook avontuurlijk en vernieuwend. Peter Bonnénn en Kristian Byrge zetten Scandinavië dan ook op de kaart als het gaat om design meubelen. Onder de vlag van Muuto bieden zij daarnaast jonge Scandinavische ontwerpers de kans om in alle vrijheid nieuwe designs te ontwikkelen. Muuto werkt daarnaast samen met gerenommeerde ontwerpers uit Scandinavië, zoals Norway Says, Louise Campbell, Form Us With Love en Harri Koskinen. Ieder jaar komen nieuwe ontwerpen op de markt waardoor de collectie meer en meer volwassen wordt. De collectie van Muuto bestaat uit speelse en eigenzinnige ontwerpen, zoals de productfamilie Muuto 70/70.

De Muuto 70/70 tafel familie

De serie Muuto 70/70 bestaat nog uit meer tafels. Hij heeft nog een broer en een zusje. De grotere broer is wel de Muuto 70/70 tafel 225x108. Het tafelblad is niet alleen langer, maar ook breder. Extra handig voor een grote familie, of een grote groep vrienden bij elkaar. Het Scandinavische design van deze tafel wordt gecombineerd met details die de tafel een eigen uitstraling meegeven. Hij komt ook prima tot zijn recht als stijlvol bureau. Het is maar net waar je naar op zoek bent! Je kunt ook kiezen voor een kleinere variant. Dat is de Muuto 70/70 tafel 170x85. Nog een paar mooie stoelen erbij en een of meerdere stijlvolle lampen, en je bent klaar! De tafel is verkrijgbaar in een aantal handig te combineren kleuren: grijs, lichtgroen, wit en zwart. Mocht dit niet je stijl zijn kijk dan vooral eens bij alle andere Muuto tafels.

Muuto 70/70 bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij alle producten uit de Muuto 70/70 collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Muuto 70/70 collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Muuto 70/70 serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.