Muuto Leaf

Zet je verbeelding in het zonnetje met de Leaf lampencollectie van Muuto! Deze serie lampen brengt de natuurlijke elegantie van bladeren rechtstreeks in je interieur. Elke lamp is als een kunstwerk op zich, met organische vormen en subtiele details die de schoonheid van de natuur omarmen. De Leaf collectie omvat verschillende kleuren en maten, van tafellampen tot de Leaf vloerlamp LED. Elke lamp verspreidt een warme en zachte gloed die vergelijkbaar is met het zonlicht dat door bladeren sijpelt. Bovendien hebben de Leaf lampen niet alleen een verbluffende uitstraling, maar zijn ze ook functioneel ingenieus. Met handige eigenschappen zoals een ingebouwde dimfunctie, kun je moeiteloos de sfeer aanpassen aan elke gelegenheid - van helder en levendig tot zacht en gezellig.

Actie: -20% op de vazen van Muuto

Je ontvangt nu 20% korting op de vazen van Muuto. De actie geldt t/m 31 mei.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Het nieuwe perspectief van Muuto

Muuto, een naam die synoniem staat voor Scandinavisch design met een frisse twist, werd opgericht in 2006 in Denemarken. Het merk onderscheidt zich door zijn unieke benadering, waarbij traditionele ontwerpen worden gecombineerd met eigentijdse interpretaties. De naam "Muuto" is afgeleid van het Finse woord "muutos", wat "nieuw perspectief" betekent, en dat is precies wat het merk belichaamt. Muuto streeft ernaar om nieuwe ideeën en innovaties te omarmen, wat resulteert in producten die een verfrissende kijk bieden op alledaagse voorwerpen. Het karakter van Muuto is geworteld in het respect voor vakmanschap en materialen, gecombineerd met een minimalistische benadering die ruimte laat voor persoonlijke interpretatie. Het merk moedigt ontwerpers aan om hun eigen stempel te drukken op hun creaties, wat heeft geleid tot een diverse collectie van meubels, accessoires en lampen.

Het creatieve designduo achter de Leaf lampen

Broberg & Ridderstråle, het Zweedse ontwerpduo bestaande uit Mats Broberg en Johan Ridderstråle, zijn de briljante geesten achter de Leaf lampencollectie. Met een esthetische rationaliteit doorschijnend van humor en gevatheid, hebben ze hun stempel gedrukt op de wereld van design. Als afgestudeerden van de Konstfack University of Design en ontvangers van de werkbeurs van de Zweedse Kunstraad, hebben ze hun creaties tentoongesteld in toonaangevende steden over de hele wereld. De basis van hun designfilosofie ligt in inspiratie, waarmee ze vorm en betekenis geven aan hun creaties. Deze filosofie komt tot leven in de Leaf lampencollectie, waar organische vormen samensmelten met moderne functionaliteit. Hun kijk op Scandinavisch design als een voortdurende zoektocht naar nieuwe antwoorden voor het dagelijks leven. Dit weerspiegelt zich subtiel in hun meesterwerk, zoals je kunt zien aan de Leaf collectie.

Muuto Leaf lampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij alles van de Muuto Leaf collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Muuto item en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Muuto product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.